Další články

Rice Rice Baby a kandidát na titul z Birminghamu: 15. kolo Premier League v kostce

Na Kenilworth Road se hraje těžce. V listopadu to pocítili fotbalisté Liverpoolu a po úterním thrilleru také úřadující vicemistři z Arsenalu, kteří srdnatě vzdorujícího nováčka z Lutonu skolili gólem Declana Rice v sedmé minutě nastaveného času. Gunners proto udrželi první příčku. Kromě druhého Liverpoolu je nicméně stíhá i třetí Aston Villa, jež po dominantním výkonu zdolala obhájce titulu z Manchesteru City 1:0.

Brazilec Pereira přestoupil z Manchesteru United do Fulhamu

Brazilský fotbalista Andreas Pereira přestoupil z Manchesteru United do týmu nováčka anglické ligy Fulhamu. Šestadvacetiletý záložník podepsal na Craven Cottage čtyřletou smlouvu s roční opcí. Londýnský celek o tom informoval na svém webu.

Chci zůstat ve Valencii, říká o nejbližší budoucnosti Pereira

Andreas Pereira si bude muset počkat na to, v jakém dresu dohraje letošní sezonu. Brazilský křídelník hostuje z Manchesteru United ve Valencii a anglický klub by si ho v zimě rád stáhl zpět, sám hráč by každopádně raději zůstal ve španělské lize...

Valencia stihla dotáhnout hostování mladíků Guedese a Pereiry

Španělská Valencia ještě na poslední chvíli zvládla zkompletovat příchody dvou talentovaných ofenzivních hráčů na hostování bez možnosti trvalého odkoupení. Prvním z nich je Gonçalo Guedes z PSG, tím druhým potom Andreas Pereira z Manchesteru United...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele