Další články

Neapol získala Armera z Udinese, Dossena míří do Palerma

Pablo Estifer Armero se co nevidět stane posilou Neapole. Klub ze stadionu San Paolo konečně přestup vyjednal s Udinese Calcio, kolumbijský reprezentant zítra podstoupí v Kampánii zdravotní prohlídku a následně zpečetí své půlroční hostování. Místo mu v kádru uvolní Andrea Dossena...

Tresty pro hráče Neapole

Disciplinární dohru měl vyhrocený závěr italského Superpoháru pro trojici fotbalistů Neapole. Gorand Panděv s Andreou Dossenou dostali od italského svazu dvouzápasové tresty a Juan Camilo Zúňiga si nezahraje jedno utkání. Stejný distanc dostal také trenér Walter Mazzarri.

Dossena opouští Liverpool, přestupuje do Neapole

Andrea Dossena se po roce a půl vrací do Itálie. 28letý obránce před začátkem loňské sezony přestoupil z Udinese za sedm milionů liber do Liverpoolu, na Anfield Road ale zklamal a velkou část svého angažmá v Anglii strávil mezi náhradníky. Dossena nyní přestupuje do Neapole...

Agent žádá, aby Liverpool Dossenu v lednu pustil

Obránce Andrea Dossena se v Liverpoolu trápí, v sestavě Reds letos odehrál pouhé dvě minuty. Tohoto faktu si je vědom také jeho agent Federico Pastorelo, který vedení klubu žádá, aby Dossenu pustilo do týmu, kde by nastupoval častěji.

Neapol potvrdila jednání s Liverpoolem ohledně Dosseny

Vedení Neapole potvrdilo, že v současné době probíhá jednání ohledně přestupu Andrey Dosseny z Liverpoolu. Agent hráče Federico Pastorelo přitom před několika dny jednání zpochybnil a tvrdil, že se jedná o nedorozumění.

Všechno špatné je za mnou, věří Dossena

Andrea Dossena věří, že ho už v Liverpoolu čekají jen dobré časy. Italský obránce na podzim vypadl ze základní sestavy a prakticky nehrál. Teď ale vstřelil branky proti dvěma slavným týmům.

Liverpool získal z Udinese obránce Dossenu

Liverpool konečně dotáhl očekávaný transfer, když se dohodl na čtyřleté smlouvě s obráncem Andreou Dossenou. 26letý fotbalista přichází z italského Udinese.

Dossena míří do Liverpoolu

Posilou Liverpoolu by se měl v nejbližších dnech stát obránce Udinese Andrea Dossena. Pokud jej Reds skutečně získají, bude Dossena prvním Italem, který bude působit na Anfield Road. Udinese by mělo dostat 7 milionů liber.

Dossenu těší zájem Liverpoolu

Zajímavou budoucnost před sebou zřejmě má Andrea Dossena. Italský obránce letos podával spolehlivé výkony v dresu Udinese a všiml si toho i manažer Liverpoolu Rafael Benitez...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele