Neapol získala Armera z Udinese, Dossena míří do Palerma

09.01.2013, 20:10
Aktuality
Pablo Estifer Armero se co nevidět stane posilou Neapole. Klub ze stadionu San Paolo konečně přestup vyjednal s Udinese Calcio, kolumbijský reprezentant zítra podstoupí v Kampánii zdravotní prohlídku a následně zpečetí své půlroční hostování. Místo mu v kádru uvolní Andrea Dossena...

Šestadvacetiletý levý bek strávil na Stadio Fiuli dva a půl roku po příchodu z brazilského celku SE Palmeiras. O jeho přestupu se spekulovalo již delší dobu, kromě Neapole o něj měly zájem i Juventus a AC Milán.

Nakonec se ale z jeho příchodu radují na jihu Itálie. "Neapol oznamuje, že se dohodla s Udinese na přestupu Pabla Armera, který přichází na hostování s opcí na odkup poloviny práv po konci sezóny. Zítra Armero podstoupí zdravotní prohlídku, po níž bude transfer definitivně uzavřen," stojí v prohlášení.

Místo v kádru Neapole Armerovi uvolní jiný fotbalista působící na levém kraji hřiště - Andrea Dossena, který má namířeno do Palerma. "Ano, Neapol mi dala svolení přestoupit do Palerma. Těším se na novou zkušenost a doufám, že budu kouči Gasperinimu ihned k dispozici," uvedl jednatřicetiletý bývalý italský reprezentant. V sicilském klubu na něj bude čekat Salvatore Aronica, který po stejné trase přestoupil již koncem prosince.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (411)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele