Další články

Liberecký Băluţă za nesportovní chování v Plzni zaplatí 20 tisíc

Liberecký záložník Alexandru Băluţă dostal od disciplinární komise Ligové fotbalové asociace pokutu 20 tisíc korun za nesportovní chování v zápase 16. kola první ligy v Plzni. Băluţă tam byl vyloučen, poté co obdržel dvě žluté karty během necelých tří minut.

Disciplinární komise zahájila řízení s Balutou za chování v Plzni

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace zahájila řízení kvůli nesportovnímu chování s libereckým záložníkem Alexandruem Băluţou, jenž byl vyloučen v nedělním ligovém utkání v Plzni. Frustrovaný rumunský středopolař si po červené kartě neodpustil gesta směrem k rozhodčím, mimo jiné mnutím prstů naznačoval, že je duel ovlivněný penězi. Zatím dostal Băluţă dvouzápasový trest za vyloučení po dvou žlutých kartách a čtvrté napomínání v sezoně.

Rumun Baluta odešel ze Slavie na hostování do Liberce

Záložník či útočník Alexandru Baluta odešel z pražské Slavie na hostování do Liberce, kde může působit do konce sezony. Červenobílí si ale pětadvacetiletého Rumuna mohou případně stáhnout zpět už po podzimní části ligy. Kluby o tom informovaly na svých webech.

Slavia získala obránce Zeleného a rumunského záložníka Băluțu

Slavia představila dvě letní posily. Pražský klub získal krajního obránce Jaroslava Zeleného z Jablonce a rumunského reprezentačního záložníka Alexandrua Băluțu z Craiovy. Oba hráči s úřadujícím vicemistrem podepsali čtyřleté smlouvy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele