Další články

Fantasy Boost: Zástupce kapitána dostal Micáka na vrchol, pod radarem je Isak

Nepodcenit volbu zástupce kapitána. Právě tento tah se v 31. kole vyplatil nejlepšímu stratégovi ve Fantasy minilize na našem webu Patriku Micákovi. Jeho tým FKDD totiž ke 103 bodům dotáhl Cole Palmer z Chelsea, který v roli muže s páskou dokonale zastoupil zraněného Bukaya Saku z Arsenalu.

Návrat krále Kevina a "penalta" v Sheffieldu: 21. kolo Premier League v kostce

Specifické 21. kolo, které bylo rozprostřeno do deseti dnů, je minulostí. Jeho leitmotivem se stal snový comeback uzdraveného Kevina De Bruyneho z Manchesteru City, jenž v roli "žolíka" rozhodl gólem a asistencí dechberoucí šlágr v Newcastlu. Z vítězství se radovali i fotbalisté Liverpoolu či Arsenalu, ale více pozornosti na sebe strhlo utkání v Sheffieldu, kde nováček soutěže vyrovnal z kontroverzního pokutového kopu ve 13. minutě nastaveného času.

Fantasy Boost: Ďuriše rozjásal kapitán Haaland, o slovo se opět hlásí Mbeumo

Nastal čas prodat Erlinga Haalanda? To byla otázka, která po říjnové reprezentační pauze vrtala hlavou FPL manažerům. Více než 700 tisíc z nich se k riskantnímu kroku odhodlalo a nejlepší střelec Premier League je v manchesterském derby poprvé od té chvíle potrestal. Náročného losu se naopak neobával Michal Ďuriš, který Norovi "navlékl" kapitánskou pásku i na Old Trafford. Výsledek? Celkový zisk 97 bodů a triumf v konkurenci 751 stratégů v minilize našeho webu.

Fantasy Boost: Nastal čas prodat Haalanda?

Fanoušci Chelsea zažívají v letošním kalendářním roce těžké chvíle. Jejich tým navzdory enormním investicím do kádru nenaplňuje očekávání a aktuálně okupuje 11. místo. Tři soutěžní vítězství za sebou nicméně naznačila zlepšení. Demolice Burnley před reprezentační pauzou potěšila zejména Václava Šperla, jehož London Blues opanovali minulé kolo v minilize na našem webu. Jakožto nejlepší manažer dosáhl v nabité konkurenci 736 soupeřů na 101 bodů.

Nešťastník Aké a spasitel McTominay: 8. kolo Premier League v kostce

Série ligových nezdarů trvající téměř osm let je minulostí. Arsenal v očekávaném šlágru udolal Manchester City 1:0 brankou Gabriela Martinelliho, který v 86. minutě s pomocí teče Nathana Akého dostal Emirates Stadium do varu. V euforii se o víkendu topil také Scott McTominay, jenž dvěma trefami v nastaveném čase rozhodl o výhře Manchesteru United nad Brentfordem 2:1, a po odmlce zazářil také Raheem Sterling z Chelsea.

Fantasy Boost: Ralispool pokořil magickou stovku, budou Spurs opět nadělovat?

Hattrick trojice snajprů Erling Haaland, Evan Ferguson, Son Heung-min zastínil před reprezentační přestávkou vše. Jak dechberoucí závěr očekávaného šlágru Arsenal - Manchester United, tak liverpoolskou dominanci proti Aston Ville.

16.09.2023 Názory a komentáře 1 komentář
Zaujalo nás

Fantasy Boost: Triple kapitán Haaland se Kostelanům vyplatil, v kurzu je Díaz

První prodloužený víkend s Premier League je minulostí. Fanoušci na vyprodaných stadionech tleskali fotbalistům, kteří se radovali z úvodních gólů a bodů v sezoně, což platí i pro 571 trenérů ve Fantasy Premier League (FPL) minilize na našem webu. Nejlepším koučem byl Pavel Jelínek, jehož tým Kostelani v čele s triple kapitánem Erlingem Haalandem zapsal 95 bodů. V nové rubrice Fantasy Boost rozebereme jak top sestavu kola, tak i několik možností pro upgrade vašeho týmu.

Stoprocentní Haaland a škola hrou v Newcastlu: 1. kolo Premier League v kostce

Nová sezona anglické nejvyšší soutěže začala přesně tak, jak skončila předchozí - triumfem Manchesteru City. Srdnatě vzdorujícího nováčka z Burnley skolil v předehrávce na Turf Moor fenomenální snajpr Erling Haaland, který ze dvou střel na branku dvakrát skóroval. Alexander Isak z Newcastlu sice stoprocentní v zakončení nebyl, ale i on zapsal "brace" a pomohl týmu k jednoznačnému vítězství 5:1 nad Aston Villou.

Zostuzení Tottenhamu a další ztráta Arsenalu: 32. kolo Premier League v kostce

Newcastle po 20 letech v Lize mistrů? Ano, tento scénář se výrazně přiblížil realitě. Magpies totiž v nezapomenutelném utkání nasázeli Tottenhamu pět gólů v úvodních 21 minutách, vyhráli 6:1, odskočili pátým Spurs na rozdíl šesti bodů, a navíc mají zápas k dobru. V milionářské soutěži už jistě nebude scházet poprvé od ročníku 2016/17 Arsenal, ale po remíze 3:3 s posledním Southamptonem to hráče Gunners bezesporu nezajímalo.

Conteho tiskovka zastínila vše: 28. kolo Premier League v kostce

O čem se v Anglii po víkendu nejvíce diskutuje? O čtyřgólovém koncertu Arsenalu pod vedením dirigenta Bukaya Saky? O exkluzivním voleji Jonnyho Castra z Wolves nebo Alexandera Isaka z Newcastlu? Ne. Vše přebila tisková konference trenéra Tottenhamu Antonia Conteho, který těžce kousal bláznivou remízu 3:3 v Southamptonu, a bez okolků pálil do vlastních řad.

Newcastle udělal z Isaka nejdražší posilu klubové historie

Švédský fotbalista Alexander Isak se stal novou posilou Newcastlu. "Straky" zaplatily San Sebastianu podle britských médií částku kolem 70 milionů eur (přes 1,7 miliardy korun), čímž se dvaadvacetiletý útočník stal nejdražším hráčem klubové historie. Newcastle o přestupu informoval na webu, oficiální částku podle zvyku nezveřejnil.

Isak podle médií přestoupí do Newcastlu za rekordních 70 milionů eur

Útočník Alexander Isak je podle médií blízko přestupu z Realu Sociedad do Newcastlu. Anglický klub je údajně připraven za dvaadvacetiletého švédského reprezentanta utratit 70 milionů eur (přes 1,7 miliardy korun), čímž by z něj učinil nejdražšího hráče klubové historie.

Isak by si jednoho dne chtěl vyzkoušet anglickou ligu

Real Sociedad vládne tabulce španělské nejvyšší soutěže a svůj podíl na tom má i Alexander Isak. Švédský útočník patří do základní sestavy, letos dal zatím pět branek a představuje hodně zajímavé zboží na trhu. Už nyní má v hlavě představu o další budoucnosti a jednou by si rád vyzkoušel anglickou ligu...

Jsem rád, že mohu pokračovat v Realu Sociedad, řekl Isak

Alexander Isak spojil i svoji další budoucnost s Realem Sociedad. Talentovaný útočník s baskickým klubem prodloužil smlouvu do roku 2026, jejíž součástí není předkupní právo...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele