Alexander Baumjohann Články

Další články

Záložník Baumjohann si znovu vážně poranil kolenní vazy

Alexandera Baumjohanna čeká další dlouhý pobyt na marodce. Ofenzivní středopolař berlínské Herthy si stejně jako na začátku loňské sezóny přetrhl zkřížený vaz v pravém koleni a vedle nezbytné operace ho čeká minimálně šestiměsíční nucená přestávka...

Hertha přišla na půl roku o záložníka Baumjohanna

Záložník Alexander Baumjohann z berlínské Herthy si minimálně půl roku nezahraje. Šestadvacetiletý fotbalista si v sobotním bundesligovém utkání ve Wolfsburgu přetrhnul přední křížový vaz v pravém koleni a podle agentury DPA musí na operaci.

Baumjohann přestoupil z Bayernu do Schalke

Pouze půl sezony vydržel v kádru Bayernu Mnichov talentovaný záložník Alexander Baumjohann. Do nabité sestavy bavorského celku se neprosadil, a tak odchází do Schalke 04. Přestupovou částku kluby nezveřejnily, podle německých médií zaplatilo Schalke milion eur.

Bayern po sezoně posílí Baumjohann

Letošní sezona se sice teprve přehoupla do své druhé poloviny, vedení Bayernu Mnichov ale již posiluje s výhledem na ligový ročník příští. Do Bavorska v létě zamíří kapitán Zenitu Petrohrad Anatolij Tymoščuk, vedle něho řady bundesligového mistra rozšíří i Alexander Baumjohann...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele