Další články

Alex se po odchodu z Fenerbahce vrací do Coritiby

Bývalý brazilský reprezentant Alexsandro de Souza se vrací z Fenerbahce do klubu Coritiba, v němž začal v roce 1995 profesionální kariéru. V mateřském klubu by měl pětatřicetiletý špílmachr podepsat dvouletou smlouvu.

Kapitán Fenerbahce Alex po vyřazení z týmu ukončil smlouvu

Brazilský fotbalista Alexsandro de Souza, známý jako Alex, odchází z Fenerbahce. Pětatřicetiletý kapitán istanbulského celku se podle agentury AFP s vedením klubu dohodl na předčasném ukončení smlouvy poté, co byl opakovaně vyřazen z týmu.

Alex pěti góly přiblížil Fenerbahce k titulu

Brazilský záložník Alex potvrdil roli nejlepšího střelce turecké ligy a pěti góly pomohl Fenerbahce k výhře 6:0 nad Ankaragücü. Tři branky zaznamenal z pokutových kopů. Hosté hráli od 28. minuty bez vyloučeného brankáře Seneckého. Fenerbahce se tak udrželo v čele tabulky se stejným bodovým ziskem jako Trabzonspor, ten však má horší vzájemné zápasy. Pokud tak istanbulský velkoklub v posledním kole porazí Sivasspor, bude moci slavit osmnáctý titul.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele