Další články

Koubka mrzely chyby při gólech a zbytečný třetí gól Larnaky

Trenéra Mladé Boleslavi Miroslava Koubka po porážce 0:3 na půdě AEK Larnaky ve 3. předkole Evropské ligy mrzely chyby, kterých se jeho svěřenci dopustili při inkasovaných gólech. A naštvala ho hloupá třetí branka v posledních sekundách zápasu, který situaci českého celku výrazně zhoršil.

Plzeňský Neuwirth zřejmě bude na podzim hostovat v Boleslavi

Aleš Neuwirth s největší pravděpodobností posílí v podzimní části prvoligové sezony obranu Mladé Boleslavi, kam by měl zamířit na půlroční hostování z mistrovské Plzně. Novinářům to dnes řekl generální manažer západočeského klubu Adolf Šádek.

Plzeň vábí Neuwirtha z Ostravy, dohoda není daleko

Odchod stopera Jakuba Navrátila do tureckého Sivasporu by fotbalisté Plzně mohli vyvážit příchodem středního obránce Aleše Neuwirtha z Baníku Ostrava. Viktoria už na Bazalech předložila oficiální nabídku a vyjednává o podmínkách přestupu s klubem i hráčem.

Neuwirth: Chápu naše fanoušky, že se k nám otočili zády

Zaskakující kapitán Ostravy Aleš Neuwirth chápe zlobu a naštvání fanoušků Baníku, kterým se začíná zajídat trápení jejich oblíbeného týmu. Ostravští příznivci po třetí prohře v lize za sebou dnes v Mladé Boleslavi odmítli společnou "děkovačku" po zápase a místo toho se na tribuně po utkání k hráčům všichni otočili zády.

Marek složil funkci kapitána Baníku

Fotbalisté Baníku Ostrava mají nového kapitána, kterým se stal obránce Aleš Neuwirth. Záložník Tomáš Marek, který tuto funkci zastával od začátku sezony, ji složil kvůli "facebookové" aféře. Marek po vyřazení Baníku v předkole Evropské ligy s běloruským Mogilevem kritizoval v internetové diskusi s jinými hráči trenéra Miroslava Koubka.

Neuwirth má zřejmě natržený sval, Lička otřes mozku

Fotbalisté Ostravy budou v posledním kole na půdě Příbrami, kde budou ještě na dálku bojovat o titul se Spartou, postrádat hned dvě opory. Stoper Aleš Neuwirth si v dnešním utkání proti Mladé Boleslavi zřejmě natrhl stehenní sval, záložník Mario Lička zase utrpěl otřes mozku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele