Další články

Kokorin si vyzkouší italskou ligu, Spartak vyměnil za Fiorentinu

Aleksandr Kokorin začátkem srpna odcházel ze Zenitu Petrohrad do Spartaku Moskva a nyní se stěhuje znovu. Ruský útočník si vyzkouší první zahraniční angažmá a posílí Fiorentinu, italský klub dnes dopoledne vše oficiálně potvrdil...

Spartak Moskva potvrdil příchod útočníka Kokorina

Aleksandr Kokorin podle očekávání vyměnil Zenit Petrohrad za Spartak Moskva. Bývalý ruský reprezentant se svým novým chlebodárcem podepsal tříletou smlouvu s opcí...

Mamajev a Kokorin byli propuštěni na podmínku

Ruští reprezentanti Alexandr Kokorin a Pavel Mamajev dnes byli na podmínku propuštěni z vězení, kde si odpykávali trest za loňské napadení několika lidí v centru Moskvy. Soud jim podmínku schválil už 6. září a státní zastupitelství se proti ní v desetidenní lhůtě neodvolalo.

Kokorin s Mamajevem budou propuštěni z vězení

Ruští reprezentanti Alexandr Kokorin a Pavel Mamajev budou na podmínku propuštěni z vězení, kam byli posláni za loňské napadení několika lidí v centru Moskvy. Podle původního rozhodnutí soudu měl Kokorin ve vězení strávit osmnáct měsíců a Mamajev sedmnáct.

Zdravotní stav svědkyně v kauze ruských fotbalistů je stále vážný

Zdravotní stav svědkyně v kauze odsouzených ruských fotbalistů, Jekatěriny Bobkovové, která o víkendu zřejmě spadla z balkonu hotelu ve Špindlerově Mlýně a léčí se v královéhradecké fakultní nemocnici, je stále vážný. Kriminalisté jí proto dosud nevyslechli. Od její výpovědi si slibují, že vnese jasno, co se 10. května ve Špindlerově Mlýně stalo.

RIA: Svědkyně v kauze ruských fotbalistů je v ČR vážně zraněna

Ruska Jekatěrina Bobkovová, která u moskevského soudu svědčila v případu ruských reprezentantů Pavla Mamajeva a Alexandra Kokorina, se o víkendu zřítila z hotelového balkonu ve Špindlerově Mlýně a je v bezvědomí v nemocnici. Uvedla to dnes ruská tisková agentura RIA Novosti s odvoláním na mluvčího trutnovské policie a na ruské velvyslanectví.

Kokorin a Mamajev dostali za napadení 18 a 17 měsíců

Ruští reprezentanti Alexandr Kokorin a Pavel Mamajev půjdou za loňské napadení několika lidí v centru Moskvy do vězení. Kokorin dostal u moskevského soudu 18 měsíců nepodmíněně, Mamajev 17. Podle svědků byli oba ruští hráči při incidentu pod vlivem alkoholu a zřejmě i drog. Oběma hrozil až sedmiletý trest.

Žalobce navrhl pro fotbalisty Kokorina a Mamajeva tresty vězení

Státní žalobce požaduje pro ruské fotbalisty Alexandra Kokorina a Pavla Mamajeva, kteří jsou souzeni za loňské napadení v centru Moskvy, nepodmíněné tresty. Podle agentury RIA Novosti navrhl prokurátor pro osmadvacetiletého Kokorina trest vězení na rok a půl a pro třicetiletého Mamajeva o měsíc kratší.

Kokorina a Mamajeva zadržela kvůli výtržnostem policie

Ruská policie zadržela reprezentanty Alexandra Kokorina a Pavla Mamajeva, které vyšetřuje kvůli napadení v centru Moskvy. Potyčku, při níž útočník Petrohradu Kokorin a záložník Krasnodaru Mamajev zranili minimálně dva muže, zachytily bezpečnostní kamery. Pondělní incident vyvolal v Rusku velké pohoršení, oba hráči se k případu zatím odmítli vyjádřit.

Kokorin a Mamajev napadli ministerské úředníky a hrozí jim vězení

Útočníkovi Petrohradu Alexandru Kokorinovi, který ve čtvrtek rozhodl gólem o výhře 1:0 nad Slavií ve skupině Evropské ligy, a záložníkovi Krasnodaru Pavlu Mamajevovi hrozí až pětileté vězení. Hráči podle ruských médií napadli vysoce postavené ministerské úředníky v jedné moskevské kavárně.

Zenit do konce sezóny přišel o Kokorina, ten vynechá i MS

Aleksandr Kokorin pro letošní sezónu dohrál. Šestadvacetiletý útočník Zenitu Petrohrad a Ruska si ze včerejšího odvetného utkání osmifinále EL s RB Lipsko (1:1) odnesl přetržený přední zkřížený vaz v koleně...

Zenit Petrohrad koupil Kokorina a urychlil příchod Žirkova

V ofenzívě Zenitu Petrohrad řádí duo Hulk, Artem Dzjuba, vedle nichž bude obrany soupeřů strašit také Aleksandr Kokorin. Ruský útočník přichází na přestup z Dinama Moskva, po stejné trase pak putuje rovněž obránce či křídelník Jurij Žirkov, klub to oznámil na svých internetových stránkách...

Kokorin se soustředí na výkony, sezonu chce dohrát v Dinamu

Hned o několik důležitých hráčů základní sestavy před letošní sezonou a v jejím úvodu přišlo moskevské Dinamo. Celek z hlavního města Ruska opustili Mathieu Valbuena, Kevin Kurányi, Balázs Dzsudzsák, Douglas nebo William Vainqueur, naopak v týmu i přes spekulace zůstal útočník Aleksandr Kokorin...

Denisov, Žirkov a Kokorin přestupují z Machačkaly do Dinama

Machačkalu, jejíž vlastník Sulejman Kerimov musel utáhnout kohoutky, opouští další tři hráči. Ruští reprezentanti Igor Denisov, Jurij Žirkov a Aleksandr Kokorin podle očekávání odešli do moskevského Dinama, které za ně dohromady zaplatilo pětačtyřicet milionů eur...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele