Kokorin se soustředí na výkony, sezonu chce dohrát v Dinamu

18.09.2015, 21:46
Aktuality
Hned o několik důležitých hráčů základní sestavy před letošní sezonou a v jejím úvodu přišlo moskevské Dinamo. Celek z hlavního města Ruska opustili Mathieu Valbuena, Kevin Kurányi, Balázs Dzsudzsák, Douglas nebo William Vainqueur, naopak v týmu i přes spekulace zůstal útočník Aleksandr Kokorin...

V případě ruského reprezentanta se nejhlasitěji mluvilo o Zenitu Petrohrad, mezi kluby dokonce mělo dojít k dohodě o transferu za dvacet milionů eur a pro hráče byl připraven kontrakt s ročním příjmem 4,5 milionu.

Vedle Zenitu pak situaci měl monitorovat rovněž Arsenal nebo Tottenham.

"Tuto sezonu chci strávit v Dinamu. Poté uvidíme, co se stane. Pokud dostanu nabídky z jiných klubů, tak je zvážím," prohlásil.

Čtyřiadvacetiletý fotbalista dal letos zatím dva ligové góly a jeho sbírka mohla být bohatší, nepřijít zdravotní problémy a následně trest za červenou kartu.

Už v tuto chvíli si může být jistý dalšími spekulacemi, v Dinamu totiž má smlouvu jen do konce června 2016 a nabízí se tak varianta, podle níž klub v případě neúspěchu během jednání o prodloužení bude chtít využít zimu jako poslední termín, kdy za něho bude moci dostat odstupné.

"O tom se v tuto chvíli vůbec nechci bavit. Pokud přijde něco opravdu hodně zajímavého, tak si o tom s vedením promluvím. V létě nabídky byly, ale nerad bych konkretizoval, od kterých klubů. Teď je přestupní termín zavřený, hraje se sezona a já se chci koncentrovat pouze na ni. Jestli bude mít někdo zájem, tak má kontaktovat Dinamo. Všechny oficiální kroky musí vést přes něj," nechal se dále slyšet Kokorin.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zvlasti a ja si myslel jak je to ambiciozni tym.. no a oni to pomale rozpusti pred sezonou. Silnejsi pes.. to znate ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Víc žere? Štěká?

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný útočník

Reagovat
smazaný uživatel

to se teprve jeste ukaze

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se taky hodně líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se teda nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

Na nejlepší evropské ligy podle mě nemá, nedokážu si ho představit jako užitečného hroťáka Arsenalu nebe Tottenhamu, které ho údajně monitorovaly.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz tak na nej koukam, tak je dost podobnej Arbiterovi

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku pripomína aj Justina

Reagovat
smazaný uživatel

Iba trochu.

Reagovat
veikko

Z rodinných důvodů přestoupí do Krasnodaru.

Reagovat
Elliasson

Aspoň, že on zůstal, i když sám Dinamo nespasí. Škoda, mohli klidně bojovat o titul.

Na druhou stranu - do CSKA by se celkem hodil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele