Další články

Opráší Jiménez zašlou slávu? Wolverhampton vyměnil za Fulham

Pozice srbského útočníka Aleksandara Mitroviče ve Fulhamu je aktuálně dost nejistá, a tak se londýnský celek uchýlil k záložní variantě. Za zhruba pět miliónů liber přivedl do svých řad Raúla Jiméneze z Wolverhamptonu, který se upsal The Cottagers na dva roky. Ti každopádně mají ještě v budoucnu možnost uplatnit opci na prodloužení spolupráce až do roku 2026.

Mitrović v nejbližší době nenastoupí. Nespolupracuje řádně se spoluhráči, říká manažer Silva

Aleksandar Mitrović (28) z Fulhamu nenastoupil ani k nedělnímu předsezonnímu utkání proti Brentfordu. Srbský reprezentant totiž netrénuje tak, jak by měl. Uvedl to manažer Marco Silva (46) poté, co londýnský klub údajně odmítl nabídku na útočníka od saúdskoarabského Al-Hilalu.

Mitrovič z Fulhamu dostal za strčení do rozhodčího trest na osm zápasů

Aleksandar Mitrovič si nezahraje za Fulham osm soutěžních zápasů. Srbský útočník byl potrestán za strčení do rozhodčího Chrise Kavanagha v březnovém čtvrtfinále Anglického poháru s Manchesterem United. Navíc zaplatí pokutu 75.000 liber (asi dva miliony korun).

Rekordman Haaland a stoprocentní Arsenal: 5. kolo Premier League v kostce

Extrémní očekávání fanoušků a expertů naplňuje Erling Haaland s lehkostí sobě vlastní. Po hattricku do sítě Crystalu Palace skóroval třikrát i ve vloženém kole proti Nottinghamu a na kontě už má devět zásahů. Nikdo v historii Premier League nevstřelil v úvodních pěti zápasech více gólů.

Haaland a Mitrović v plné palbě: 1. kolo Premier League v kostce

Loni řádili v EFL Championship, respektive v Bundeslize. Podmaní si Aleksandar Mitrović s Erlingem Haalandem v letošní sezoně Premier League? V prvním kole ukázali, že se máme v jejich podání rozhodně na co těšit. Nejlepší kanonýr srbské reprezentace pomohl Fulhamu dvěma brankami k cenné remíze s Liverpoolem, norský snajpr z Manchesteru City si debut na Ostrovech osladil dvěma trefami ve šlágru s West Hamem.

Mitrović si postupovou trefou vynahradil rok staré zklamání z baráže

Srbští reprezentanti se postarali o jedno z největších překvapení v probíhající evropské části kvalifikace na mistrovství světa. V neděli večer zvítězili na hřišti Portugalska 2:1 a postoupili na úkor favorita přímo na závěrečný turnaj. Vítěznou trefu obstaral v 90. minutě střídající Aleksandar Mitrović, který si tak vynahradil téměř přesně rok staré zklamání z baráže o postup na Euro.

Bez bázně a hany. Co lze čekat od letošních nováčků Premier League

Ocitáme se na prahu doposud nejnáročnější sezony Premier League, která vykopává teprve v půlce září a slibuje mimořádně nabitý kalendář. To znamená také extrémní nároky na letošní trojici nováčků, z nichž každý opět fascinuje svým vlastním, svébytným způsobem. Co jsou tedy vlastně neokoukané kolektivy Fulhamu, Leedsu a West Bromwiche zač?

Mitrović se vrací na místo činu, jeho příchod ohlásil Fulham

Fulham do úspěšného konce dotáhl příchod Aleksandara Mitroviče. Srbský reprezentant se z Newcastlu United stěhuje do Fulhamu, kde po úspěšném hostování uzavřel smlouvu do roku 2023...

Mitrović je ve Fulhamu spokojen, netuší ale, zda zůstane

Aleksandar Mitrović se se srbskou reprezentací chystá na mistrovství světa a po něm bude řešit svou další budoucnost. Třiadvacetiletý útočník za sebou má povedené hostování ve Fulhamu a setrvání v londýnském klubu by se příliš nebránil, hodně ovšem bude záležet na postoji a požadavcích Newcastlu United...

Mitrovićovi došla trpělivost a chce odejít z Newcastlu

U konce je zřejmě působení Aleksandara Mitroviće v Newcastlu United. Srbský útočník nemá důvěru manažera Rafaela Beníteze a po podzimu stráveném na lavičce náhradníků a tribuně se rozhodl pro řešení v podobě změny zaměstnavatele...

Mitrović chce zůstat v Newcastlu, dochází mu ovšem trpělivost

Svou třetí a zatím nejhorší sezonu v Newcastlu United prožívá Aleksandar Mitrović. Třiadvacetiletý srbský útočník nemá důvěru manažera Rafaela Beníteze a v kádru jenom paběrkuje. Začíná se tak spekulovat o jeho odchodu a sám fotbalista připustil, že ztrácí trpělivost...

Mitrović zaječí úmysly nemá, chce postup zpět do Premier League

Neapol hledá posilu do útoku a tu podle všeho neuloví v Newcastlu United. Italský klub měl zájem o Aleksandara Mitroviće, nabídku na jeho přestup ovšem nepodal a v případě zaslání žádosti by zřejmě ani nepochodil, sám fotbalista totiž o změnu dresu aktuálně nestojí...

Premier League v kostce (38. kolo)

Dobojováno! Poslední kolo sezóny 2015/16 bylo ovlivněno ‚hoax‘ incidentem s bombou na toaletách Old Trafford. S bombou, která se nakonec ukázala být tréninkovým předmětem pro čichací psy. V neděli se tak odehrálo pouze devět utkání a Manchester United s Bournemouthem uzavřeli ročník až v úterý.

Mitrović: Chtěl bych napodobit Shearera

Newcastle United za sebou nemá vydařený vstup do sezóny a to platí i pro Aleksandara Mitroviče, jenž během letní přestávky dorazil z Anderlechtu. Sám srbský útočník však nemá zrovna skromné cíle...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele