Další články

Po Alkmaaru jsme museli nad Sönderjyske vyhrát, řekl Ba Loua

Podle plzeňského křídelníka Adriela Ba Louy bylo utkání třetího předkola Evropské ligy s dánským Sönderjyske náročné především psychicky, protože Západočeši potřebovali uspět po předchozí porážce v kvalifikaci Ligy mistrů v Alkmaaru. Křídelník z Pobřeží slonoviny je rád, že pomohl gólem k domácímu vítězství 3:0 a postupu do závěrečného čtvrtého předkola.

Ba Loua má radost, že v Plzni udělal dobrý první dojem

Adriel Ba Loua má za sebou vydařenou soutěžní premiéru v Plzni. Křídelní útočník z Pobřeží slonoviny jako náhradník po dvou minutách na hřišti vstřelil gól a pomohl Viktorii k domácí výhře 3:1 nad Opavou v úvodním kole nové prvoligové sezony. Letní posila z Karviné má radost, že na západě Čech udělala dobrý první dojem.

Plzeň posílil záložník Ba Loua z Karviné

Plzeň posílil Adriel D'Avila Ba Loua, který přestoupil do Viktorie z Karviné. Čtyřiadvacetiletý křídelní záložník z Pobřeží slonoviny podepsal se Západočechy smlouvu na tři roky. Druhý tým uplynulé sezony první ligy o tom informoval na svém webu. Přestupovou částku kluby nechtěly zveřejnit.

Karviná získala záložníka z Pobřeží slonoviny

Karvinou posílí ofenzivní záložník Adriel D'Avila Ba Loua. Dvaadvacetiletý mládežnický reprezentant Pobřeží slonoviny přichází na roční hostování s opcí z abidžanského klubu ASEC Mimosas. Poslední dvě sezony strávil na hostování ve druhé dánské lize, kde Vejle BK pomohl k postupu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele