Další články

Varadi stráví jaro na hostování v Českých Budějovicích

České Budějovice posílil univerzál Adam Varadi. Devětadvacetiletý hráč bude na jihu Čech hostovat do konce jarní sezony z druholigové Sigmy Olomouc. Oba kluby o tom informovaly na svých internetových stránkách.

Varadi litoval zahozené šance

Smutným hrdinou úvodního utkání Gambrinus ligy mezi Duklou Praha a Olomoucí byl útočník Hanáků Adam Varadi. Čtvrt hodiny před koncem se dostal do velké šance, ale neproměnil ji, a tak duel skončil bez branek. Sám po utkání uznal, že připravil Olomouc o dva body.

Olomouc čeká na další dvě posily

S třemi novými tvářemi odstartovali letní přípravu fotbalisté Olomouce. Na prvním tréninku Sigmy se objevili brankář Zdeněk Zlámal a útočníci Adam Varadi s Markem Heinzem, kteří do kádru čtvrtého celku ligy přišli v minulém týdnu.

Olomouc shání posily do útoku, má Varadiho, přijít by mohl Heinz

Po odchodu svého nejlepšího střelce Pavla Šultese do Polonie Varšava je Sigma Olomouc na lovu ofenzivních posil. První z nich se dnes stal útočník Adam Varadi, který v Sigmě podepsal smlouvu na tři roky. Přijít by mohl i někdejší reprezentant Marek Heinz, který končí ve Ferencvárosi.

Varadi si natáhl kapitánskou pásku a dovedl Ostravu k výhře

Volba nového kapitána Ostravy vyšla. Kouč Karol Marko svěřil při absenci zraněného René Bolfa kapitánskou pásku Adamu Varadimu a ten se mu v dnešním utkání s Mladou Boleslaví odvděčil vítěznou trefou.

Varadi: Kdybychom byli druzí, budeme zklamaní

Před šesti lety už Adam Varadi zažil, jak v Ostravě chutná mistrovská euforie. A nyní věří, že se s mistrovským pohárem po sezoně pomazlí znovu. Právě Varadi má po dnešku velkou zásluhu na tom, že se Baník před šlágrem s vedoucí Spartou na svého rivala bodově dotáhl. Varadi dnes jediným gólem rozhodl o výhře Ostravy na hřišti Bohemians 1905...

Varadi: Doufám, že začnu zase střílet góly

Adam Varadi se po roce a půl vrací na Bazaly, kde fotbalově vyrostl. Doufá, že tam nalezne svou ztracenou střeleckou formu a svými výkony chce pomoci týmu po zpackaném jaru k návratu do horních pater tabulky. "Přeji si být určitě co nejvýše, do třetího místa," řekl v rozhovoru pro EuroFotbal.cz 24letý útočník.

Varadi se vrací do Ostravy, Plzeň místo něj získala Rajtorala

Adam Varadi se po roce a půl vrací do Ostravy. Baník získal čtyřiadvacetiletého útočníka z Plzně výměnou za o rok mladšího pravého záložníka Františka Rajtorala.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele