Olomouc čeká na další dvě posily

20.06.2011, 13:48
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

mnooooo.... Olmik muze pristi sezonu zase hrat pohledny fotbal jako tuto... vidim to na Evr.ligu minimalne .)

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to na příchod Michaela Rabušice ze Zbrojovky a případný odchod či hostování hráčů Navrátil(Slovensko hostování),Doležal(zájem 2liga),Vašíček(zájem 2 liga),Šindelář(Baník Sokolov),Štěpán(Hradec Králové),Ordoš(eminentní zájem Slovácka) další hostování brankařů Šustr,Bárta(oba dva mají nabídky z 2ligy) v případě podepsání Zlámala

Reagovat
smazaný uživatel

A další hráči jako Hála,Nekuda,Tomeček,Koutný,Pospíšil Martin,Machalický budou nastupovat v B týmu,ale samozřejmě vše řekne příprava jak se komu bude dařit!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rabušic klidně, ale toho Navrátila by byla škoda poslat na hostovačku

Reagovat
pospech11

že by třeba volný Fukal nebo třeba golman šebek, v sigmě by si zachytal víc jak Baumitu ???

Reagovat
Petr325

Nefandím sigmě ale jen tak dál! Body do koeficientu potřebujeme jako sůl a Olomouc má kádr na to, aby tam něco uhrála...Jablonec nevím, ale Plzeň, Sparta a Olomouc něco odkopou...Bolka když udrží nebo posílí kádr taky:)

Reagovat
smazaný uživatel

No přijde mi, že Sigma začíná likvidovat tu parádní koncepci, kterou Psotka před třemi lety nastartoval. Chápu, že nejde žít jen z odchovanců a musí semtam doplnit kádr, ale těch hráčů začíná být nějak moc . . .Navíc v Juniorce se stopro najde hráč kvalit Varadiho a Heinz jim nebude k ničemu!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na druhou stranu sme tenhle rok vyhořeli na sebevědomí a zkušenosti, což je kvalita kterou sebelepší juniorka nenaučí.

Reagovat
smazaný uživatel

No je to na přání samotného Psotky a přivádí se hráči, kteří do naší koncepce rozhodně zapadají. Hráč jako Varadi se u nás určitě nenajde a když jo, tak zdaleka ne tak kvalitní. Mara Heinz bude s Ordošem lepit díru za Hořavou, Brazilec posílí náš nejslabší post, levého beka a ten poslední by údajně měl být výraznou posilou, a pokud to bude Magera, jak se spekuluje, tak jedem rozhodně na poháry. Jen s mladými se to bohužel uhrát nedá, to už zjistil i Psotka.

Reagovat
smazaný uživatel

Plus navíc Heinz je odchovanec. A Psotka sám každé léto jednoho zkušeného hráče dovedl. Ať už Kobylíka, nebo Kučeru, teďka Heinze. Ten Magera mě napadl taky, ale toho by si Baník ujít nenechal. A ještě jim Temešvár dluží peníze za přestup, tak by tam možná mohl být nějaký zpětný odprodej.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme. Pak se ještě skloňuje Mendy, ale toho bych zas tak moc nechtěl. Anebo to bude nějaká bomba a naprostý překvápko. Dnes by měli představit toho Brazilce, tak jsem zvědavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě vůbec nevím. Nemám nejmenší představu. Z těch tří bych si tipnul tak možná Henize a toho ještě na desátém místě. Ale podle postu by to měl být DM a nebo CM. Psotka chtěl posílit každou řadu. Obrana je slušná, útok je posílený, branka taky, AM taky. Na křídla nehrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Vám nepřeju, doteď jste velmi sympatický tým

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele