Další články

Záložník Jánoš bude Ostravě scházet tři až čtyři týdny

Ostravští budou zhruba měsíc postrádat zraněného záložníka Adama Jánoše. Sedmadvacetiletý středopolař si v pondělním utkání proti Jablonci vykloubil rameno a podle prvních odhadů bude scházet tři až čtyři týdny.

Ostravský Jánoš dostal za facku Součkovi třízápasový trest

Ostravský záložník Adam Jánoš dostal od disciplinární komise Ligové fotbalové asociace trest na tři soutěžní utkání za vyloučení po facce opavskému Filipu Součkovi v pátečním zápase 18. kola nejvyšší soutěže.

Skončilo to pro nás ostudně, řekl ostravský Jánoš

Podruhé v sezoně si hráči Ostravy připsali sérii tří zápasů bez bodu a po porážce na hřišti vedoucí Slavie 0:4 se podle obránce Adama Jánoše musí Baník zvednout do sobotního domácího duelu s Mladou Boleslaví. Ta ztrácí ze sedmé pozice na pátý Baník pět bodů a duel bude pro Ostravany klíčový v boji o první šestku.

Ostrava získala záložníka Jánoše z Mladé Boleslavi

Baník Ostrava získal záložníka Adama Jánoše z Mladé Boleslavi. Klub s šestadvacetiletým hráčem podle klubového twitteru podepsal blíže nespecifikovanou dlouhodobou smlouvu. Klub stihl vyřídit i potřebnou administrativu a Jánoš může nastoupit už ve večerním utkání proti Jablonci.

Mohli jsme dnes zachránit sezonu, litoval prohry Jánoš

Hráči Mladé Boleslavi budou po pěti letech bez evropských pohárů, když po trápení v lize nevyužili šanci ani v MOL Cupu a v semifinále podlehli Slavii 0:2. Záložníka Adama Jánoše to mrzelo o to víc, že semifinále se stalo konečnou druhý rok po sobě.

Jánoš se necítí jako hrdina, i když vstřelil nejhezčí gól kariéry

Většinu kariéry strávil Adam Jánoš tím, že hlavně zastavoval útoky soupeře. Ve 3. předkole Evropské ligy proti Skënderbeu Korcë ale ukázal i velkou kreativitu a efektní patičkou rozhodl o výhře Mladé Boleslavi 2:1. Gólem okamžitě zareagoval na vyrovnání soupeře a postaral se o důležitou trefu směrem k odvetě v Albánii.

Podle Jánoše zápas zlomil gól inkasovaný hned po zvýšení na 3:0

Záložník Mladé Boleslavi Adam Jánoš zvýšil v 65. minutě zápasu 28. kola nejvyšší soutěže v Plzni na 3:0 a oslavil premiérový zásah v sezoně. Radost z něj mu však pokazila konečná remíza 3:3. Zlomovým okamžikem podle něj byl gól na 1:3, který Boleslav inkasovala ihned po Jánošově trefě.

Jánoš se po přestupu ze Sparty v Boleslavi uvedl gólem

Adam Jánoš pomohl svým gólem do sítě Slovácka zahnat mladoboleslavské obavy z toho, že by zahozené šance mohly mrzet. Trefil se poprvé v sezoně a také poprvé po zimním přestupu ze Sparty, kde se po podzimním hostování v Jihlavě nevešel do kádru.

Mladá Boleslav získala ze Sparty defenzivního univerzála Jánoše

Spartu opustil obránce či defenzivní záložník Adam Jánoš, který přestoupil do Mladé Boleslavi. Ve středočeském celku podepsal třiadvacetiletý hráč smlouvu do června 2019.

Sparťan Jánoš bude i na jaře hostovat v Jihlavě

Adam Jánoš bude i v jarní části sezony hostovat ze Sparty v Jihlavě. Dvaadvacetiletý defenzivní záložník či krajní obránce absolvoval část přípravy s úřadujícím mistrem. Kádr Vysočiny naopak opustil středopolař Jan Kosak, který bude usilovat o hostování ve Zlatých Moravcích.

Jánoš potvrdil formu z juniorky a Jihlavě pomohl porazit Duklu

Adam Jánoš zahájil jaro v juniorce Jihlavy a v obou zápasech skóroval. Kmenový záložník či obránce Sparty si formu přenesl i do A-týmu Vysočiny, kterému gólem pomohl k důležité prvoligové výhře 3:0 na Dukle. Jánoš si pochvaluje povedené období a rád by v budoucnu zabojoval o místo v mateřském letenském klubu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele