Další články

Hernández: Chci pomoci Palermu k návratu

Abel Hernández prožil v Palermu špatnou sezonu, protože jeho tým sestoupil ze Serie A. Uruguayský útočník nyní hodlá udělat všechno pro to, aby Palermo vrátil mezi italskou elitu. Je připraven odmítnout všechny nabídky na přestup.

Abel Hernández si poranil koleno, mimo hru bude až půl roku

Palermo a uruguayský národní tým se musí několik příštích měsíců obejít bez Abela Hernándeze. Dvaadvacetiletý útočník si na reprezentačním srazu poranil koleno a podrobnější vyšetření následně ukázalo, že poškozený je zkřížený vaz...

Palermo hodlá Iličiće a Hernándeze udržet

Sezónu spojenou s bojem o záchranu a zakončenou šestnáctým místem už nechtějí v Palermu znovu zažít, a proto hodlají i v závěrečných dnech přestupního okna udržet své dvě ofenzivní hvězdy Josipa Iličiće a Abela Hernándeze. Resolutně to prohlásil sportovní ředitel Giorgio Perinetti...

Hernandéz se přes zájem Arsenalu z Palerma nechystá

Devatencátliletý uruguayský útočník Abel Hernandéz se pozvolna dostává do sestavy italského Palerma a zájem o jeho služby už projevil londýnský Arsenal. Agent hráče Vincenzo D'Ippolito však popřel, že by jeho klient v létě do Anglie odešel.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele