play off - čtvrtfinále
30.06.2019 01:00 CET
3 : 2
(0:2)

Reportáž

Kanada končí, Haiti dokonalo senzační obrat

Tak tohle čekal opravdu málokdo! Jednak byla Kanada mírným favoritem a jednak brzy nad svým sokem vedla o dvě branky. Jenže Haiti se nevzdalo a během druhého poločasu parádně otočilo zápas ve svůj prospěch.

Do utkání v Houstonu nastupovala Kanada v pozici jasného favorita. A první minuty tomuto předpokladu dávaly jednoznačně za pravdu, protože Haiti nestíhalo čelit atakům Kanaďanů. Oba týmy šly do každého souboje naplno a nejednou v prvních patnácti minutách se na zemi ocitali dva soupeři po srážce hlavami. První povedenou ránu vyslal z kopačky haitský záložník Hervé Bazile, který se opřel do míče pár metrů za šestnáctkou a donutil brankáře Borjana k zákroku.

O dvě minuty později ale Kanada vedla. Na začátku gólové akce byl přímý volný kop, který díky perfektnímu a překvapivému signálu dostal míč podél zdi na Jonathana Davida. Ten s míčem upaloval do vápna, kde si balon srovnal ke střele a nechytatelně prostřělil brankáře Placideho - 1:0.

Krátce nato mohl navýšit vedení favorita Alphonso Davies, jehož ránu z volného přímého kopu zastavilo břevno. Ve 28. minutě se už ale Kanada mohla radovat. Arfield totiž našel krásnou nahrávku na hraně ofsajdu připraveného Lucase Cavalliniho, který se prosmýkl kolem obránců a obešel i brankáře Placideho. Pak už mu zbývalo jen posunout míč do opuštěné brány.

Do práce musel i brankář Borjan, kterého vyzkoušel razantním projektil Steeven Sabat. První půle patřila Kanadě a její hráči se možná už viděli v další fázi. Chyba lávky. Ve druhé půli se totiž jejich sen začal po několika chybách v obraně pozvolna hroutit.

Nejprve v 50. minutě Haiti snížilo. Dlouhý nákop sice obránci zpracovali a odeslali brankáři Borjanovi, jenže k němu dosprintoval Duckens Nazon. Balon mu sebral a pak ho už jen hravě dostal do sítě - 2:1.

V 68. minutě se dokonce Haiti povedlo srovnat. Na levé straně se do vápna dostal Bazile, kterého zcela jasně podrazil bránící Godinho. Sám faulovaný si věřil dostatečně na penaltu a dobře udělal - 2:2.

V tu chvíli začala být Kanada hodně nervózní. Haiti sice mělo vzadu dost děr, ale soustředilo se na útok. Z toho plynula akce v 76. minutě, když Nazon našel skvělým pasem za obranu Wilde-Donalda Guerriera a ten udělal Borjanovi kličku. I v tomto případě obrana Kanady nepochopitelně laxně přistupovala k protihráčům, z čehož plynuly osudové chyby.

V 84. minutě sice Kanada srovnala zásluhou Hutchinsona a radost byla obrovská, jenže tomu byl vzápětí pískán ofsajd. Haiti už do konce překvapivý výsledek ubránilo a může se těšit na boj o finále.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (165)

Přidat komentář
Filipow

Sklapla.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Pablos

Reagovat
kilobyte

Když vyhraje Švédsko a USA, tak půjdeme na Švéďáky?

Reagovat
Cotton

na USA jít nemůžeme za žádných okolností

Reagovat
Pablos

já myslel, že ty větve se prostě rozdvojují a že v semi už nemůže bejt tým z vlastní skupiny základní... ale třeba se pletu no.

Reagovat
veikko

Tam se to dělí myslím podle umístění ve skupinách, takže USA by mělo jít na semifinalistu, který byl ve skupinách nejslabší.

Reagovat
Pablos

Aha... tak i tak to vychází tedy, že je dostat nemůžeme... Finsko bylo horší na body a při překvapení by bylo Švýcarsko nejhorší.

Reagovat
veikko

Jj, ale to by muselo být obrovské překvapení. Švýcaři spíš chystají tým na další MS. Ročníky 2003-2005 nemají nic moc.

Reagovat
Pablos

teda když vyhrajou z té druhé skupiny samozřejmě ty svoje ČF Tudíž bych řekl, že Švédsko

Reagovat
Firkraag

Jo, buď narazíme na Švédsko. Když postoupí Švýcaři, tak na Finsko.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
andrew96

Antoš nebude mít co žrát.

Reagovat
Cotton

Škoda, Švýcarsko bylo blízko

Reagovat
Euphael

Nebylo, v pripade postupu Svycaru bychom hrali s Finy

Reagovat
jenage

Solidně Švajc zařízli rozhodčí.

Reagovat
didosh

Reagovat
Greny

Antoš dobře potrolil Slováky, a ti to těžce nezvladaji

Čekám že v nejbližších dnech přijde na Českou televizi dopis přímo od Fica

Reagovat
Firkraag

Co řekl?

Reagovat
Greny

https://youtu.be/VMMXRzrDg84?si=tjGa02vOZizK5-XI

Ono to bylo fakt takový nešťastný vyjádření, Slováci se toho hned chytli a udělali si z toho skandál hned na hlavní stranu webu, co informují o sporte

Reagovat
Pablos

Tak prej naši po té první třetině, očekávali snadný zápas tvl neřeknu proti nějákému Lotyšsku třeba… ale s Kanadou, to jsou vajca, jestli fakt mysleli, že už pohoda

Reagovat
Greny

Tak je pravda že vedli 2:0 prestrileli je, nedali trestný střílení, byla tam tyčka a na začátku druhé třetiny jeli dva na jednoho kdyby tam napadalo vše bylo 5:0 a hotovo

Reagovat
kilobyte

Tak ale po první třetině to bylo 2:0. Takže fakt ještě nebylo hotovo. A jestli něco Kanaďani umí, tak je to přidat.

Reagovat
Pablos

A taky by se nešlo divit, kdyby tou pohodou to bylo 5:15

Reagovat
Coutinho10

asi chtěli Kanadu trochu potrolit

mohli ještě říct, že plánovali dát vítězný gól takhle na konci, aby Kanada neměla čas reagovat a zároveň, že nechtěli riskovat prodloužení

Reagovat
veikko

Tak Nory taky slušně řeže rozhodčí. Hlavně teda nepotrestat dva údery do obličeje přímo před rozhodčím, to chce fakt hodně dioptrií, aby to člověk neviděl. Němci budou těžit z těch ročníků 2001-2002, kde měli 4 TOP světové hráče, ale jinak je jejich práce s mládeží úplně zoufalá. Tahle generace by si zasloužila sestup i z U20, Norové jsou lepší.

Reagovat
veikko

Tak to je pro Nory opravdu velká škoda. Bohužel s gólmanem v tak mizerné formě, jakou měl poslední zápasy Stensrud (zachytal jen jeden zápas s USA), se nedá vyhrát nic. Rozhodně ale Norové zaujali víc než Němci. Neroste jim špatná generace. Naopak Německo opět ukázalo, že útočníky ještě jakž takž dokáže produkovat, ale v obraně kromě Seidera (a možná Szubera, uvidíme) produkují takové ty typy jako my cca ještě před 5 lety: fyzicky silní, ale bruslení šílené a práce s pukem maximálně průměrná. Dneska jim to vyhrálo jen špatné norské zakončení a podprůměrný gólman soupeře.

Reagovat
Greny

Dneska rozhodně obranná hra a hra beku a tam jsou Svedi mnohem lepší letos, loni to bylo naopak, plus brankáře mají za mě taky lepšího

Uvidíme co s nimi udělá že hrají doma zda je to nebude svazovat

Reagovat
veikko

Jo, štěstí určitě potřebovat budeme, ale zase Švédy to domácí prostředí svazuje dost, viz zápas s jalovým Švýcarskem. Důležité bude ustát nějaký počáteční tlak a pak zase tradičně nepřestat ve druhé třetině hrát (pokud ještě bude o co ).

Reagovat
Greny

Dlouhá střídačka je dlouhodobá bolest českého hokeje jak klubová tak reprezentace to je šílený co některý kluby a repre tam dokážou predvadet

Reagovat
veikko

Tak ono to souvisí s kvalitou bruslení a prací s pukem. Poslední dva roky jde vidět celkem progres, už to není tak strašně upachtěné. Obránci mi i letos přijdou celkem sebevědomí, nejvíc mě asi štve nedůrazné vyhazování z pásma. Často to jen tak přisunou soupeři na modrou, a to přímo na středu. A nevím, jestli to přijde jen mi, ale velká slabina je naše 4. lajna.

Reagovat
Greny

Tak teď máme slabší ročníky za dva az tři roky bude sranda to bude podle mě jedna z nejlepší generaci co byla tam to bude maso

Reagovat
veikko

Jj, pamatuju si, že ročník 2004 se bral jako slabší, ale příští rok se nebojím, protože to tam snad bude v kombinaci s 2005 válet i výborný ročník 2006 (Jecho, Curran, Milota, Titlbach, Kubiesa, Jiříček, Galvas...).

Reagovat
Greny

07 vypadají ještě líp akorát chudák bude ten věk Radim Mrtka myslím 06

Reagovat
veikko

Jo, na něj se hodně těším.

Reagovat
Pablos

Už si děláme pohodu na ,,vypuštěnou “druhou

Reagovat
andrew96

Jžš to je cedník.

Reagovat
Pablos

Tohle posral… ale s Kanadou čapal dobře

Reagovat
andrew96

Gól Kanady na 2:2 mohl mít taky. Jinak mu ČF vyšlo. Ale krom toho teda na MS moc spolehlivý není.

Reagovat
veikko

No to bych mu zase nevyčítal, tam to střelec trefil nejlíp jak mohl. Ale zatím skoro v každém zápase nějakou chybu udělal, no. I tak ale v budoucnu bude dělo. Pořád je to ročník 2005. Rozhodně to ale jeho turnaj není. Naštěstí zatím Hävelid na druhé straně působí podobně nejistě. Ten gól měl taky mít.

Reagovat
andrew96

Abych jen nebrblal, tak se mně líbí jeho klid. Trochu jako Vasilevskij.

Reagovat
veikko

Snad to byl jediný kiks. Vůbec ale nepřipomíná tu zeď z U18.

Reagovat
Greny

Letos to neklaplo s brankáři

https://www.eliteprospects.com/player/522488/jan-spunar

Toto je hrozná škoda že se zranil plus teda za mě měl jet i Kavan z Brna ten je výbornej a brutální na svůj vek

Reagovat
veikko

Já vím, že to tak teď nevypadá, ale on je Hrabal považovaný společně s Augustinem z USA za největší gólmanský talent toho ročníku. Prostě mu ten turnaj nevychází, ale před turnajem jsem si říkal, že s gólmany nebude problém... a ouha Z ročníku 2005 je tam ještě Matěcha, který chytá za Tri-City, kde loni zářil Suchánek. Konečně se snad zase rozjíždí ta "slavná" česká brankářská škola, která snad kromě Dostála takových 8 let nevyprodukovala vynikajícího gólmana (já se třeba divím, co v NHL vidí na Vaněčkovi).

Reagovat
Greny

S Vaněčkem souhlas, Dostal bude dělo, ten je jinde, zapomínás na Málka, ale třeba Kavan od nás z Brna byl dva roky zpět dira s ted má starty v eLH a je výborný a třeba Schnattingera ta Amerika úplně slozila

Reagovat
veikko

Na Málka nezapomínám, ale on se prosadil tak nějak nepozorovaně vlastní pílí a vůlí. Myslím, že jako nějaký supertalent od juniorky braný nebyl. Jj, ne každému zámoří sedne. Jinak btw z takových těch nenápadných pracovitých borců těží Německo. Oni měli jeden exkluzivní ročník, jinak velké prdlajs. Ale oni postupně vyzrávají a makají na sobě.

Reagovat
kilobyte

Zkušeně to pustil, aby se spoluhráči neukolíbali první třetinou.

Reagovat
Pablos

Nepomohlo to

Reagovat
kilobyte

Musel pustit ještě jeden, aby šli do poslední třetiny naplno.

Reagovat
Shevchenko

Tak hlavně ať ho (je) to nerozhodí.

Reagovat
Pablos

Ok tak golman opravdu nečape no

Reagovat
Greny

Co ten Hrabal dělal ....on byl úplně mimo

Reagovat
veikko

Ne, tvl, to už se ho nemůžu zastávat ani já. To je strašně zoufalý výkon gólmana.

Reagovat
Mates_Matesović

Tohle my teda přišlo ještě horší než ten první gól, nechápu, jak se tam mohl takhle zapomenout.

Reagovat
andrew96

Tohle bylo vyloženě ostudné.

Reagovat
Greny

dneska blbv den no

Reagovat
Kily

čekal, že ten bek bude posílat přihrávku doleva

Reagovat
patas92

Tvl střídej ho, z toho už se nevyhrabe (pun intended)

Reagovat
andrew96

Vždyť ta vysoká Hävelida byla jasná ne? Nebo čemu se Švédové divili?

Reagovat
veikko

Protože jsou to slepí kokoti. Ne, tak oni totiž rozhodčí vyloučili špatného hráče, takže asi koukali na to, že Willander neudělal nic.

Reagovat
Kily

hledali tam vysokou hůl vyloučeného obránce a nevšimli si, že tam v obličeji byla hokejka brankáře

Reagovat
Mates_Matesović

Jeeees Havelid teda taky úplně nezáří

Reagovat
andrew96

Jeden lapačku, druhý má špatný spodek.

Reagovat
kilobyte

Měli by chytat v tandemu.

Reagovat
veikko

Reagovat
Pablos

Cibule brokolice to to letělo

Reagovat
Greny

Souboj kryplu v brance

Reagovat
Pablos

*kriplů

Reagovat
Greny

Stojí tam oba jak tvrdý Y opacne

Reagovat
kilobyte

Švéd opačně, ten náš jako normální Y.

Reagovat
andrew96

Jinak to publikum je dost marné. To už je na nějakou case study, proč jsou Švédi tak chladní.

Reagovat
veikko

No ale očekávám, že rozhodčí tomu brečení podlehnou a jednu takovou "soft" přesilovku jim nabídnou.

Reagovat
Kily

viděl někdo ty dva zákroky z konce čtvrtfinále Švédsko - Švýcarsko, o kterých mluvil Záruba?

Reagovat
Greny

Viděl a byl to brutální zářez vzhledem k tomu co pískali celý zapas

Reagovat
veikko

Ten rozhodující zákrok Dionicia je tady od cca 2:45. Za mě to faul není, zvlášť když ten metr je tady hodně volný.

https://www.youtube.com/watch?v=4ufPyajnnGA

Reagovat
Kily

tohle tak možná někdy v první třetině jako kompenzaci, aby měli rozhodčí klid v duši a nevymýšleli blbosti později, v prodloužení playoff je to hrozný úlet

Reagovat
ACSeRw!n

jak kdyby tam sedeli za trest

Reagovat
Greny

5 + do konce nesportovní chování pro fanousky

Reagovat
Cotton

Reagovat
Cotton

Nemají Švédové být domácí? Celý stadion žlutý, ale slyšet vůbec nejsou.

Reagovat
patas92

Není ten Kulich taky docela one-trick pony? Jako střelu má fakt dobrou a body se na něj lepí, ale čekal bych, že bude víc dominovat.

Reagovat
veikko

On asi nikdy nebude vyloženě dominantní typ jako Pastrňák, ale důležité je, že si ten prostor pro střelu umí najít. Má skvělou poziční hru v útočném pásmu a je i poctivý dozadu.

Reagovat
patas92

Jo, ale 3/4 gólů a polovinu bodů udělal proti nejhoršímu týmu na turnaji. Ostatní zápasy v ofenzivě neviditelný. Šalé to samé. Za mě oba velké zklamání.

Reagovat
veikko

Jo, s tím souhlasím. Šalé má ale nějaký problém. Kulicha si pokrývají soupeři a spoluhráči mu taky nijak zvlášť nepomáhali. Šapovaliv totiž taky docela slabý. Nejlíp fungovala ta lajna Štancl, Becher, Rymon.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Pablos

A je asi vymalováno

Reagovat
Greny

Ještě ne doufám

Reagovat
Pablos

Už si nepřihrajem ani normálně… snad se ještě něčím chytí

Reagovat
Pablos

Na hovno

Reagovat
Greny

Ale aspoň o bronz bude výhoda odpočinku tak snad to zvládnou zítra

Reagovat
Shevchenko

Zajímá ještě dneska někoho bronz?

Reagovat
Mates_Matesović

Nás musí, za posledních 20 let máme jednu medaili a potřebujeme zoufale nakopnout jakýmkoli úspěchem. A samozřejmě by to byl hlavně pěknej úspěch pro ty kluky.

Reagovat
Shevchenko

Tak ten úspěch byl minulý rok a letos je úspěch zase účast v semi (potřetí v řadě), tomu zápasu o bronz, o kterém se tvrdí že ne vždy ty týmy do toho jdou na 100 %, bych nepřikládal zas takovou váhu. Určitě ne takovou, že bych v průběhu dnešního zápasu tvrdil že budeme mít na něj více sil než soupeř, jak tvrdí Greny.

Reagovat
Greny

Proč by nemel ?

Reagovat
veikko

Neřekl Záruba, co je tomu Šalému? Je úplně neviditelný.

Reagovat
Greny

Napsal bych ti napiš SZ ale EuroFotbal to zrušil a zde to já psat nebudu sorry

Reagovat
veikko

Domyslím si, že to buď bude něco choulostivého nebo osobního. A nevíš, proč odmítl repre Dvořák z Liberce? Koukal jsem, že přestupuje do zámoří, tak jestli to bylo kvůli tomu? Mi přišlo už před turnajem zvláštní, že nejeli z Liberce Pérez a právě Dvořák, tak jsem si říkal, jestli tam nejsou nějaké neshody s Augustou...

Reagovat
Greny

Dvořák už je v zámoří

Reagovat
veikko

Jo, ale přestup dotáhli až teď 2. ledna. Pokud to bylo kvůli tomu přestupu, tak škoda. Ale tak snad se prosadí.

Reagovat
Pablos

Ten nataženej sval si tu nechtěl ventilovat jo ?

Reagovat
Greny

Cením poweplay :) to se může kdykoli hodit si to vyzkuset

Reagovat
veikko

Nebyl to od nás vyloženě špatný zápas. Na to, že nás na turnaji nedrží brankář a dvě největší hvězdy (Šalé, Kulich) vůbec nezáří, tak je to od nás slušný turnaj.

Reagovat
Mates_Matesović

btw nevíš jak to vypadá potenciálně do dalších let? Mají ty ročníky dejme tomu 06-08 šanci navázat na výkony z posledních 2 let nebo bude zase sešup?

Reagovat
patas92

Napřesrok by to mohlo být dobré. V obraně ještě bude Jiříček s Galvasem. V útoku pak silná generace kolem Benáka, Novotného, Currana, Jecha atd

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
veikko

Těch talentů fakt přibývá. Brána by měla být v pohodě minimálně do ročníku 2006, z ročníku 2005 vypadají v obraně zajímavě ještě Port a Ročák, jako sedmý bek byl letos Kočí a hlavně uvažovalo se už letos ještě o Fibigrovi, který v 17 už celkem válí v zámořské juniorce. Škoda, že se trochu zasekl David Svozil, od něj se čekalo hodně. Dominantní útočník by měl být ještě Ondřej Kos a snad i Jakub Frolo. Už na U18 bychom letos měli patřit mezi favority.

Reagovat
patas92

Reagovat
veikko

A to jsem ještě zapomněl na výše probíraného Dvořáka, který už druhou sezónu hrál Extraligu, a na Dominika Badinku, který neúčast na MS využil k tomu, že teď hraje 1. obranu v Malmö a sbírá hodně slušné minuty. Btw tajný trumf skautů pro draft je prý Miroslav Holinka z Třince, taky ročník 2005.

Reagovat
patas92

Jo, příští rok by obrana mohla být slušná. Klidně srovnatelná s tou loňskou a díky tomu se může semifinále udělat i za rok. S útokem to asi bude horší, byť letos hrajem o medaile, i když ty největší hvězdy hrajou tužku

Reagovat
veikko

Ono příští rok bude třeba opět počítat i se Švýcary, ti taky nemají marný ročník 2006. Zase když si vzpomenu, jak dokáže Jecho projíždět jako tank... Na to se hodně těším.

Reagovat
Pablos

Cenním tvůj velkej přehled v mladežnickým hokeji Radost číst takové příspěvky kdo evidentně prostě ví

Reagovat
Pablos

Rozhodčí zase jeli pecky včera USA-FIN ...hokejky do ksichtu, bránění ve hře před očima nepískaj a pak tam foukne vymyšlený hákování z kterého padne na 3:2

Reagovat
veikko

Správně poukazuješ na to, kolik toho nepískli. Probírají se pořád (ne)fauly, které rozhodly, ale ty výkony rozhodčích jsou děsivé celé zápasy. Nory podle mě taky brutálně poškodili proti Němcům, ale Němci zase hrozně řešili kontroverzní vyloučení za stavu 4:2 pro ně za dvakrát špatně provedené vhazování (kupodivu správně odpískané).

Reagovat
Pablos

Jako mně se líbí i kdyby se vylučovali fakt jen ty větší fauly... navíc v téhle kategorii, ať fakt rozhodují popř. individuality a né přesilovky za každou věc (jak to někdy bývá na seniorech MS), nicméně je to jen náhodnej dojem, že by to asi byl cíl, páč těch kontroverzích je tam moc a vlastně to pak nedává smysl, když ti pak pustí i něco většího, aby pak pískli něco úplně malicherného.

Reagovat
veikko

Tohle navíc bylo fakt silné kafe. U těch Švýcarů proti Švédům tam aspoň šel pískat náznak zaháknutí (ale pískat se to i tak nemělo). U toho barážového zápasu zase Němec přímo před rozhodčím dál nic netušícímu Norovi pěstí do nosu, až si sednul. Když vstával, přišla druhá pěst. Vyloučení ale nepřišlo. O půl minuty později dali Němci gól z brejku na 2:1.

Reagovat
Pablos

Na takové úrovni je tohle nemyslitelný... je to fakt ostuda a nejhorší je, že se to stejně pak jenom něják překryje a zamete.

Reagovat
jenage

Celý zápas se tam řežou a pak 5 minut před koncem pískne tohle...Radši nechci přemýšlet, co bych dělal, kdybych byl v kůži toho Fina.

Reagovat
Pablos

Já bych určitě letěl domu... s nějákým distancem

Reagovat
Greny

Vysvětlí mě někdo jak může rozhodčí co pískal včera Finy pískat dneska i o bronz, když musí tušit že to dojebali vcera

Reagovat
Greny

A na lajně dokonce Čech

Reagovat
patas92

Nechce chytat se dvěma vyrážečkama?

Reagovat
Greny

Konečně toho snehulaka vyndali

Reagovat
veikko

To je ale i megakiks trenérů. Ten kluk už musel být psychicky úplně dole.

Reagovat
kilobyte

Nechtěl bych být v jeho kůži. Trenéři udělali docela velkou chybu, když vsadili celý turnaj na jednoho brankáře.

Reagovat
veikko

Právě, vždyť on sám ví, že to od něj nebylo dobré. Tam měl dostat v nějakém zápase šanci Vondraš a ne až teď v nouzi 54 minut posledního zápasu.

Reagovat
kilobyte

Myslím, že mu teď spadnul velký kámen ze srdce. Končit s tím, že posral 2 zápasy by bylo strašný.

Reagovat
Firkraag

Hustý, netušil jsem, že chytal špatně, já viděl jen zápas s Kanadou a teď konec s Finy a s Kanadou chytal úplně fantasticky

Reagovat
kilobyte

S Finy dostal první gól ze střely, kterou neudržel v lapačce a puk mu jí přeskočil. Druhý gól dostal, když byl u druhé tyče a obránce mu střelil do růžku. Střela nebyla silná, ale protože byl na druhé straně tak už nedošáhnul. Oba měl chytit.

Reagovat
kilobyte

*se Švédy

Reagovat
Pablos

Teď jsem to zapl… 3 střely 2 góly… slušný

Reagovat
Pablos

V presilovce Finů jsem si říkal, že jim tam šoupnem v oslabení a ve třetí otočíme… tak pome, je to blííízko

Reagovat
Greny

Já bych odvolal brankáře už teď přesilovky nám jdou

Reagovat
Pablos

Až vyrovnáne tak odvoláme

Reagovat
Kily

heh, já se za stavu 2:5 schválně podíval, jaký je na naše kurz

Reagovat
kilobyte

Kolik?

Reagovat
Kily

260

Reagovat
kilobyte

Škoda, že jsem nevsadil 10k.

Reagovat
Kily

za to by bylo nějakých třináct půllitrovek Bechera

Reagovat
kilobyte

10 000, ne 10 korun.

Reagovat
Kily

hmm, psal jsem o hektolitrech a klávesnice zaznamenala půllitr

Reagovat
kilobyte

Asi usoudila, že nejsi Zeman a že hektolitry Becherovky je pro normálního člověka moc. Tak ti to upravila.

Reagovat
Kily

ne já, ty jsi litoval, že sis nevsadil, takže to odnesou tvoje játra

Reagovat
Pablos

no i když jsem tomu já věřil ...tak bych tohle nedal teda... ale 3 kilka jo, jenže jsem si vůbec na vsazení nevzpomněl Nicméně kdybych já vsadil ...dostali by jsme 8:2

Reagovat
Pablos

*bysme

Reagovat
Shevchenko

*bychom

Reagovat
Firkraag

Reagovat
kilobyte

Tak já bych dal taky maximálně pár stovek. I když spíše ne, protože na naše nevsázím. Protože taky věřím, že by nám to přineslo smůlu. Maximálně si vsadím nějaké drobné proti, abych přivolal štěstí. Přitom pověrčivým nejsem a opravdu si nemyslím, že to funguje. Spíše to dělám, že pak nemůžu "prohrát". Buď vyhraji sázku a nebo má můj tým úspěch.

Reagovat
Pablos

A kolik byl ? 300?

Reagovat
Greny

Pokračuj v powerplay

Reagovat
Greny

Pískej konec

Reagovat
patas92

Lol Záruba

Reagovat
Pablos

Nazdárek

Reagovat
Greny

Neuveritelny

Reagovat
kilobyte

Už je nechte být.

Reagovat
Greny

Deset jim dejte

Reagovat
Pablos

Bazárek

Reagovat
Kily

čtyři góly za 50 vteřin, to bude asi historický rekord MS, ne?

Reagovat
Pablos

Si ty 2 minuty poslední musím pustit znovu… to se neokouká

Reagovat
Greny

Mě by zajímalo zda se ten Fin směje jak na konci druhé třetiny se tam smál naším do ksichtu a provokoval

Reagovat
Kily

není to ten, který tam pak po skončení zápasu brečel?

Reagovat
jenage

Není to ten, co se vysmíval už Švédům ve skupině?

Reagovat
Kily

to je prostě neuvěřitelné, že se čtyřem rozhodčím povede přehlédnout i takhle jasnou vysokou hůl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele