základní část, 10. kolo
28.10.2023 20:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Go Ahead neskórovalo ani v Almere a podruhé v řadě bere bod za bezbrankovou remízu

Almere po hodně špatném vstupu do historicky prvního ročníku Eredivisie stabilizovalo své výkony a nyní dokázalo bodovat již počtvrté za sebou, v předchozích šesti duelech navíc prohrálo jen jednou. Po bezbrankové remíze s Go Ahead má na kontě devět bodů a patří mu čtrnáctá pozice, hosté naopak po nerozhodném výsledku 0:0 se Spartou nepotvrdili úlohu mírných favoritů a po dalším získaném bodu jsou pátí s patnácti body.

Toto sobotní utkání rozhodně nepřineslo žádnou zajímavou podívanou a za celých devadesát minut byly k vidění jen čtyři střelecké pokusy mezi tři tyče. Svěřenci trenéra Reného Hakeho sice působili živějším dojmem, nicméně svého protivníka nijak výrazně nepřehrávali. V prvním poločase se i přesto mohli dostat do vedení zhruba deset minut před přestávkou, avšak ránu Edvardsena z hranice pokutového území zastavilo břevno.

Almere po změně stran přeci jen přidalo a tentokráte mělo blíže ke skórování než jeho protivník. Svou největší možnost utkání neproměnilo v 58. minutě, protože Resink po krásném samostatném úniku přes dva protihráče napřáhl z patnácti metrů a jeho skákavá rána orazítkovala pravou konstrukci. Neuběhly ani další čtyři minuty a skórovat mohl domácí Norman Hansen, jenže jeho dělovku brilantně zneškodnil gólman De Lange.

Ve zbývajícím průběhu se už nic zásadního nestalo a na zasloužené remíze se tedy nic nezměnilo. Go Ahead by se v příštím kole rádo vrátilo na vítěznou vlnu proti konkurenčnímu Vitesse, Almere zkusí překvapit v Rotterdamu ambiciózní Spartu.

Autor: Viktor Sandev / espn.nl, soccerway.com, livesport.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele