základní část, 25. kolo
05.03.2022 16:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Velká nuda v Tilburgu: Willem II hrál doma bez branek s Heerenveenem

Souboj dvou celků, kterým se v minulých několika týdnech hrubě nedařilo, dopadl smírně. A bylo evidentní přímo na hrací ploše, že Willem II ani Heerenveen opravdu neoplývají vůbec dobrou pohodou. Dařilo se jim pouze v obraně, ostatně ani v této oblasti hry vlastně nezářily, neboť vlastně ani nemusely. Žádný velký požár totiž po celou dobu hasit rozhodně nemusely.

Ve 40. minutě z dálky napřáhl Halilovič, jehož pokus zastavil domácí brankář Wellenreuther, v závěru prvního dějství mohl skórovat na opačné straně Saglam, jeho dělovku, směřující pod břevno, ovšem dokázal zastavit hostující gólman Mulder. Ve finále k vidění žádné jiné větší šance nebyly, oba celky se přitom v ofenzívě trápily i po obrátce. V 71. minutě byl asi vůbec nejblíže vstřelenému gólu van Beek, jehož hlavička směřovala přesně k tyčce, nicméně u ní stál dobře postavený Köhlert, jenž Srdíčkám radost z možného zisku výhry nakonec pokazil.

Těšit může oba týmy v podstatě jedna jediná skutečnost, přerušily totiž svou sérii porážek, jež u Willemu II činila tři zápasy v řadě na poli Eredivisie a u Heerenveenu dokonce sedm. Pokud však i nadále nechtějí mít výrazné potíže se záchranou, do budoucích týdnů bude třeba určitě odvádět daleko lepší výkony. V tuhle chvíli se každopádně oba drží nad sestupovým pásmem.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele