základní část, 18. kolo
22.12.2021 18:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Osmá porážka v řadě pro Willem II, doma padl i s nováčkem Eredivisie z Nijmegenu

Willem II utrpěl v Eredivisie již svou osmou porážku v řadě. Na závěr kalendářního roku se mu nepovedlo přelstít Nijmegen, který na hrací ploše nevykázal o nic famóznější vystoupení než jeho konkurent, jednou se mu však přece zdařilo rozvlnit síť, a slavil tedy finální úspěch. O onen rozhodující moment duelu se postaral sedm minut před přestávkou Magnus Mattsson.

Přestože domácí podnikali určité kroky ke vstřelení branky, tutové příležitosti si v podstatě netvořili. Po půlhodině hry se pokoušel s nerozhodným výsledkem něco udělat Nunnely, ten pronikl až do soupeřovy šestnáctky, srazil se s bránícím Verdonkem, sudí Makkelie nicméně pokutový kop ve prospěch Willemu II nenařídil. Hosté naopak na druhé straně gólové udeřili.

Do 38. minuty působili vlastně stejně málo nebezpečně jako jejich soupeř, v koncovce si ale počínali zdárněji. A po chytré přihrávce od Bruijna dokázal zaúřadovat Mattsson. Po obrátce tilburgský výběr více riskoval, jenže odpověď na inkasování nenašel. Závěr střetnutí dohrával v oslabení, červenou kartu totiž uviděl Jenssen poté, co si nedovoleně počínal vůči Tavsanovi.

Autor: Patrik Sandev / vi.nl

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

7 krát v řadě. Ty prohry venku bych nějak nebral vážně, ale 3 prohry doma za sebou navíc vypsaní jako favorité ve všech jsou zajímavé. Nedostali hráči výplatu????

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele