základní část, 5. kolo
17.09.2021 20:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Nijmegen neprohrál počtvrté v řadě, na půdě Sparty remizoval

Nijmegenu se podařilo po remíze na půdě Sparty protáhnout svou sérii neporazitelnosti už na čtyři zápasy v řadě, a vstup do nové sezóny Eredivisie tak bezpochyby musí hodnotit pozitivně. Do vedení hosty poslal Jonathan Okita, nicméně rotterdamský výběr stačil krátce před změnou stran zareagovat na nepříznivý vývoj a zásluhou Svena Mijnanse určil konečný nerozhodný stav.

První půlhodina tohoto měření sil nabídla spíše vlažnější fotbal, gólové šance nepřinášela bez větších příkras s nějakou větší dávkou pravidelnosti. Přesto se ve 28. minutě urodil jeden z klíčových momentů. Zaradovat se mohlo NEC, to když Okita na hranici šestnáctky přiťukl míč na Bruijna, ten svému spoluhráči merunu vrátil zpátky, a následná střela zaplula po zemi ke vzdálenější tyčce.

Domácí zareagovali na tuhle soupeřovu branku ve 44. minutě. Thy ještě svým zakončením na gólmana Branderhorsta nevyzrál, nicméně balón byl vyražen do cesty Mijnanse, který již pohotově skóroval. Ve druhém dějství další změna skóre nenastala, oba týmy i nadále nepůsobily v ofenzívě nijak zázračným, a tak se utkání v podstatě logicky nasměrovalo k finální remíze.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele