základní část, 22. kolo
13.02.2022 14:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Heerenveen neskóroval ani pošesté v řadě, doma nestačil na Nijmegen

Mizérie Heerenveenu pokračuje. Fríský celek nedokázal utnout sérii pěti proher v řadě, započítáme-li do statistik i KNVB Beker, a na šestý pokus nestačil tím nejtěsnějším možným způsobem ani na Nijmegen. A co je pro domácí ještě více alarmující, to je fakt, že ani nyní nedokázali vsítit jedinou branku, na kterou tak sumárně čekají už předlouhých 457 minut.

V 6. minutě se pokoušel dostat "Srdíčka" do sedla Sarr, který napřáhl z dálky, jeho tvrdý pokus směřoval mezi tři tyče, nicméně gólman Branderhorst byl na tuhle dělovku připravený. Ve 41. minutě si první šanci vytvořili rovněž hosté a okamžitě ji zužitkovali ku prospěchu svému. A nutno říci, že Heerenveen si za inkasování mohl vlastně zcela sám, neboť nikdo nepřistoupil k Tavsanovi, jenž přeběhl skoro polovinu délky hřiště a levačkou pak po brejku přesně zacílil.

Domácí žádnou odpověď nenašli, Nijmegen si těsný náskok hlídal a pod žádný velký tlak se za celou dobu prostě nedostal. Ten, kdo mohl přece ohrožovat jeho zisk tří bodů, byl možná Stevanović, jeho hlavičku ovšem polapil Branderhorst, nebo Van Hooijdonk, kterému se na levé straně zdařilo dobře zapracovat, následně nicméně zakončoval opravdu hodně mizerně.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele