základní část, 2. kolo
22.08.2021 16:45 CET
0 : 3
(0:2)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

Překvapení v Arnhemu, Vitesse podlehlo Willemu II

První tři body získal v nové sezoně Willem II a to naprosto produktivním výkonem v Arnhemu. Hosté si už v poločase zajistili dvoubrankový náskok a devět minut před koncem výsledek pečetili.

Dvě střely na branku a dva góly. Taková byla produktivita Willemu II v prvním poločase. V 17. minutě přišel první zásah hostů. Saglam rozehrál standardní situaci centrem a Kwasi Wriedt hlavou překonal brankáře Schuberta. Vitesse si z prvního gólu moc nedělalo a o pár minut později dovolilo Wriedtovi opět hlavičkovat, tentokrát do břevna!

Tilburg ale zůstával nadále nesmírně efektivní. Ve 35. minutě se dostal do situace jeden na jednoho s brankářem Schubertem Che Nunnely a zvýšil na 2:0. Vitesse odehrálo mizerný první poločas a jeho kouč Thomas Letsch se rozhodl o přestávce pro tři změny. Zlepšit herní projev měli Dasa, Gboho a Frederiksen.

Nicméně Vitesse se přes obranu Willemu II prakticky neprosazovalo. V 69. minutě se domácím podařilo vstřelit kontaktní gól, ale VAR odhalil ofsajd a z radosti nic nezbylo. Hosté v poklidu drželi dvoubrankové vedení a devět minut před koncem vstřelili třetí gól, který definitivně rozhodl o jejich vítězství. Krásný centr načechral Svensson a Wesley Spieringhs hlavou nedal Schubertovi šanci.

Willem II deklasoval Vitesse Arnhem na jeho hřišti 3:0 a získal první výhru v sezoně.

Autor: Ondřej Linhart / livesport.cz, whooscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele