základní část, 26. kolo
13.03.2022 12:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Landzaatova první mise nebyla úspěšná, jeho Willem II nestačil těsně na Fortunu

Premiéra kouči Dennymu Landzaatovi, který byl na lavičku Willemu II zvolený jako dočasná náhrada za svého předchůdce Freda Grima, nevyšla podle představ. Tilburgský celek zásadní posun kupředu v herních činnostech nezaznamenal a na půdě Fortuny utrpěl jednobrankovou prohru. Svěřenci trenéra Sjorse Ulteeho se tak tomuto soupeři v Eredivisie bodově vyrovnali.

Domácí se nejprve mohli ujmout vedení ve 14. minutě, po levé straně unikl Flemming a vnikl po poměrně dlouhém sólu až do vápna, neměl ovšem nakonec potřebný klid v koncovce, a tak nakonec levačkou zamířil pouze do zámezí. A ve 23. minutě pláchl za hostující obranu ještě jednou, jenže ani v tomto případě, z o něco výhodnější pozice, mezi tři tyče po rychlém brejku nezacílil. Hosté se poprvé zásadně osmělili zhruba po půlhodině hry, ale Hornkampovu střelu zablokoval bránící Tirpan a po něm dostával míč do bezpečí jeho spoluhráč z obrany Angha.

A protože ve 34. minutě neproměnil svou další tutovku Kabangu, jenž z blízkosti nevyzrál na brankáře van Osche, mohla Fortuna krátce po obrátce udeřit gólově jako první. Zprava vyslal Lisandro Semedo přesný centr do šestnáctky na hlavičku neustále hladového Flemminga, jenž už tentokráte rozvlnil síť. Willem II na inkasování nedokázal zareagovat, v ofenzívě prostě působil opravdu hodně slabým dojmem. Celek ze Sittardu přitom mohl svůj náskok navýšit, jenže v 71. minutě pálil trestuhodně nad bránu Siovas a v 79. minutě trefil jen tyč Seuntjens.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele