základní část, 20. kolo
22.01.2022 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Alkmaar se střelecky neprosadil, doma tak překvapivě remizoval s Cambuurem

Alkmaar desátou výhru v řadě napříč všemi soutěžemi nezískal. Doma totiž nenašel recept na urputně bránící Cambuur, a tak se konala finální plichta. Hosté si evidentně byli vědomi, že jsou pasováni v tomto klání do role outsidera, zvolili tak defenzivnější pojetí hry a pro kýžený bodovaný výsledek si nakonec opravdu dokráčeli. Určitě jim remíza voněla více než soupeři.

Domácí poprvé výrazněji zahrozili v 16. minutě, to když středem pole šikovně proběhl Evjen a svou dělovkou pořádně protáhl gólmana Stevense. Ve 39. minutě se v tutové pozici objevil Pavlidis, ocitl se ovšem možná v přílišné blízkosti Stevense, a tak ani on se skóre bez gólů nehnul směrem kupředu. I ve druhé půli bylo AZ aktivnější v útoku, koncovka jej ale zradila.

V 55. minutě si seběhl na hranici brankového území Pavlidis, jenže ani v tomto případě nebyl úspěšný během zakončení, jelikož tečoval míč do zámezí. V 62. minutě mohl skórovat taktéž Cambuur, avšak Breij přízemní střelou na brankáře Vindahla nevyzrál, a v 81. minutě znovu smutnil Alkmaar, jelikož hlavičku de Wita dokázal polapit pohotový a včas reagující Stevens.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad se Alkmaar nechystá vyhrát ve 21. kole na Eindhovenu .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele