základní část, 18. kolo
21.12.2013 19:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

NAC Breda - Cambuur Leeuwarden 1:0

Fotbalisté Bredy zvládli lépe souboj na spodku holandské Eredivisie a vzdálili se tak závěrečnímu boji o záchranu, naopak Cambuur nedokázal překonat současnou mizérii ani na závěr tohoto roku a v jarní části ho tak čekají perné chvíle. NAC se proto posunulo s dvaadvaceti body na jedenácté místo tabulky dva body za šestý Groningen, Leeuwaarden zůstává sedmnáctý se ziskem šestnácti bodů a po nedělní dohrávce NEC může být i poslední.

Utkání rozhodně nebylo nějakou báječnou podívanou pro oko diváka a dlouho svítil na tabuli bezbrankový stav, domácí rozhodli o svém vítězství zhruba čtvrthodiny před koncem. Přitom tento důležitý duel pro oba výběry se mohl ubírat jiným směrem, kdyby Hemmen už ve 3. minutě proměnil nabídnutou příležitost. Ten stanul osamocen před brankářem ten Rouwelaarem, ovšem nepovedeným lobem vybídl gólmana NAC k jistému zásahu.

Deset minut před přestávkou měl na kopačce velkou šanci tradiční střelec Poepon, jenže v tváří tvář proti brankáři Nienhuisovi neuspěl a poslal svůj střelecký pokus těsně vedle. Oba celky nechtěly s přibývajícím časem především udělat chybu a hlídaly si čisté konto, o to ale houževnatý Cambuur přišel v 74. minutě, Jediným hráčem, který se zapsal v sobotní večer do listiny střelců na stánku Rat Verlegh, byl Anouar Hadouir.

Ten se postaral o perfektní trefu, když z přímého volného kopu přesně trefil horní růžek a gólman Nienhuis byl bez šance. Další útočná snaha hostujícího celku byla naprosto marná a žádná velká příležitost k vidění nebyla, Cambuur tak potvrdil střeleckou nemohoucnost z poslední doby a znovu prohrál.

Autor: Viktor Sandev / nac.nl

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele