základní část, 29. kolo
02.04.2014 18:45 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Go Ahead Eagles - NAC Breda 2:1

Eagles po minulém výprasku od Feyenoordu udělali veledůležitý krok k záchraně, když před vlastními fanoušky přehráli Bredu těsně 2:1 a čtyři kola před koncem sezóny se vzdálili sestupovému pásmu na rozdíl čtyř bodů. Nachlup stejně je na tom také NAC.

Dnešní duel začal ve svižném tempu a už od úvodních minut se hra přelévala ze strany na stranu. K mnoha zakončením ale každopádně nedošlo, a proto si fanoušci museli počkat na úvodní gól až do 26. minuty, kdy se prosadil útočník Jarchino Antonia. Ten Rouwelaar si na jeho ránu sáhl, zastavit ji však nedokázal.

Domácí borce vstřelený gól pochopitelně pořádně nakopl, Breda ale nápor "Orlů" přežila a během 38. minuty se jí povedlo dokonce vyrovnat. Z přímého kopu se krásně trefil tradiční exekutor Jordy Buijs.

Ani druhý poločas přihlížející fanoušky nenudil. Oba celky to zkoušely ze všech možných pozic, ovšem brankáři byli většinou neomylní a podstatnou část gólových příležitostí sami zlikvidovali. A když už se zdálo, že zápas vítěze nepozná, přišel smolný okamžik hostujícího stopera Henrika Drosta, který si srazil nešťastně do vlastní brány střelu Overgoora, čímž daroval tři body domácím Eagles.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele