základní část, 9. kolo
15.10.2011 19:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

SC Heerenveen - BV De Graafschap 1:1

Heerenveen sice opět prodloužil svou sérii neporazitelnosti, i přesto ale příliš důvodů ke spokojenosti mít nebude. Proti De Graafschapu chtěl za každou cenu vyhrát, nakonec se ale musel spokojit pouze s další remízou, tentokrát v poměru 1:1.

I když do zápasu vstupoval Heerenveen v pozici poměrně velkého favorita, velmi záhy se všichni přihlížející mohli přesvědčit, že svěřenci trenéra Janse rozhodně nenastoupili v nějaké velké herní pohodě. De Graafschap tak příliš starostí neměl a sám párkrát nebezpečně zahrozil. Jeho první šanci si na konto připsal Michael de Leeuw, který se snažil využít perfektního centru El Hassnaouiho, jenže v zakončení neuspěl.

Následně na sebe začal konečně upozorňovat také Heerenveen. Jeho šance ovšem nebyly využity: Narsing trefil pouze boční síť, kanonýr Dost pro změnu poslal míč vedle tyčky. Na gól si tak fanoušci museli počkat až do 41. minuty, kdy Assaidi připravil výbornou palebnou pozici pro Svena Kumse a ten jí náležitě využil. De Graafschap ale dokázal ještě před přestávkou opět srovnat krok. Hlavou přesně zacílil útočník Michael de Leeuw.

Po změně stran začal Heerenveen výborně a na několik minut dostal hosty pod obrovský tlak. I přes svou očividnou převahu se ovšem nedokázal gólově prosadit. Výborné šance měli Djuričić a Kums, ani jeden z nich však neuspěl. Následně se hra opět vyrovnala a do vedení mohl klidně jít překvapivě De Graafschaap, De Pavert ale nemířil přesně. Závěr zápasu pak znovu patřil Heerenveenu, ten však doplatil na svou střeleckou nemohoucnost a musel se spokojit pouze s bodem, který je pro něj málo.

Autor: Tomáš Honajzer / degraafschap.nl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele