základní část, 2. kolo
15.08.2011 20:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

NEC Nijmegen - SBV Excelsior 2:0

Nijmegen potvrdil roli favorita a na domácí půdě nedovolil Excelsioru takřka nic a po konečném výsledku 2:0 se mohl radovat z prvního vítězství v letošní sezoně.

Začátek utkání začal velmi opatrně. Oba celky se spíše oťukávaly a ani jeden nechtěl udělat chybu. Do první šance se dostali domácí, když se Leroy George uvolnil a svým perfektním centrem našel osamoceného Ramona Zomera. Zomerovo zakončení však postrádalo přesnost, a tak se výsledek neměnil.

George byl v další domácí akci režisérem i ve 25. minutě, když svou přesnou přihrávkou vybídl ke skórování Platjeho. Ten však skončil stejně jako jeho spoluhráč Zomer a branku minul.

Ke konci prvního poločasu přišla největší dosavadní šance. Lasse Schone se díky své skvělé technice probil až do pokutového území a v bezprostřední blízkosti měl jedinečnou šanci skórovat. Naneštěstí pro něj však mířil hodně vedle, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Druhý poločas začal rovněž opatrně. Netrvalo však dlouho a Nijmegen opět převzal kontrolu nad zápasem a bylo jen otázkou času, kdy si vypracuje další příležitosti. Ta první velká přišla v 70. minutě, když se aktivní Platje dokázal probojovat až do pokutového území a šikovným lobem poslal NEC do vedení.

Blížil se závěr utkání a v 79. minutě přišla druhá smrtící rána pro Excelsior a byl u toho opět Platje. Ten opět prokázal svou individuální kreativitu a v pokutovém území obešel bránící hráče a chytrým lobem stanovil konečný výsledek 2:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

NEC Nijmegen - SBV Excelsior

TIP 2X - Dúfam že SBV zabojuje..

Reagovat
smazaný uživatel

v kterého boha že to věříš??

Reagovat
Zajda

Ač jsem dal v tipu 10, tak věřím, že Nijmegen zvítězí

Reagovat
smazaný uživatel

SBV musi vyhrat zaprve nevsietil ani gol a ked už ho da bude to chciet dotiahnut do vitazneho konca čiže im verim rihanna nikdy nesuhlasiš s mojim tipom viem dost nerealny ale ked si pozrieš všetky faktory preekvapenie može byt ked nie hold smola..

Reagovat
smazaný uživatel

a co ze nevsietili gol ...v jednom zapase ????

Reagovat
smazaný uživatel

Nijmegen doma vyhraje ale zadna velka prestrelka to nebude. Tip 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

ja píšem len svoj názor ako každý

Reagovat
naheCZ

Čmovš opět v základu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele