základní část, 31. kolo
20.04.2012 20:00 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

NAC Breda - Roda JC 0:3

Roda znovu ukázala, že to s útokem na osmou příčku myslí opravdu vážně. Proti Bredě předvedla vynikající efektivitu a došla si pro důležité vítězství 3:0.

První poločas bohužel nabídl poměrně nezáživnou podívanou. Oba týmy si nebyly schopny vytvořit jedinou pořádnou šanci, takže brankáři mnoho složitých situací řešit nemuseli. Dá se říct, že největší příležitost přišla po pěti minutách hry, kdy Schilderovu střelu ze střední vzdálenosti vyrazil gólman Kieszek bez větších potíží na rohový kop. Poté už diváci sledovali především boj ve středu hřiště, který pochopitelně mnoho atraktivity nenabídl.

Po změně stran začali velmi aktivně domácí fotbalisté, kteří už během 53. minuty mohli jít do vedení. Botteghinovu hlavičku ale vykopl z brankové čáry Monteyne. Nevyužití této šance začalo Bredu pořádně mrzet až o pět minut později. To poslal Junker do šestnáctky výborný centr, k míči se probojoval Sanharib Malki a hlavou usměrnil míč do brány.

Svěřenci kouče Karelseho se pokoušeli o vyrovnání, místo toho ale nakonec znovu inkasovali. V 75. minutě Malki perfektně našel Mitchella Donalda, který si udělal prostor ke střele a s přehledem zakončil. V závěru utkání se už Roda soustředila především na bránění, přesto v poslední minutě základní hrací doby udeřila ještě jednou. Mezi střelce se zapsal záložník Ruud Vormer.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele