základní část, 19. kolo
28.01.2012 19:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

NAC Breda - BV De Graafschap 1:1

De Graafschap si v boji o záchranu připsal pouze bod ze hřiště Bredy, přestože velmi brzy vedl zásluhou de Leeuwa. Bredě totiž stačilo jen pár minut, aby okamžitě vyrovnala na konečných 1:1.

Hosté sehráli v Bredě velmi dobré utkání, v koncovce však měli velkou smůlu. Buď se nepodařilo trefit branku, nebo zasáhl vynikající brankář Jelle ten Rouwelaar. Úvod utkání mnohé velmi překvapil, Graafschap předvedl ofenzivní smršť a už v osmé minutě se ujal vedení. Nenad Srečkovič nacentroval na malé vápno a Michale de Leeuw hlavou vsítil první branku zápasu - Graafschap vedl na hřišti NAC 1:0.

Domácí na nic nečekali a hned za další čtyři minuty srovnali skóre na 1:1. Alex Schalk našel ve vápně úplně volného Lurlinga, který prudkou střelou nedal brankáři De Winterovi žádnou šanci. Diváci tak viděli během dvanácti minut už dvě branky.

Bohužel byly to jediné dvě branky, které v zápase padly. Nicméně šance k vidění až do konce zápasu byly. Lepším týmem byl Graafschap, De Leeuw měl skvělou možnost vrátit vedení na stranu hostí, ovšem jeho hlavička po rohovém kopu zamířila mimo. Pak přišly velké chvíle brankáře ten Rouwelaara, strážce bredské svatyně nejprve skvěle vychytal Badibangu a posléze v situaci jeden na jednoho zneškodnil Saeijse. Brankou neskončil ani přímý kop Poepona ze 64. minuty a když po Janseho chybě zasáhl De Winter, skončilo utkání smírně 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele