základní část, 15. kolo
03.12.2011 19:45 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

BV De Graafschap - Roda JC 1:2

BV De Graafschap nezopakoval výhru z minulého kola a doma zratil s Rodou JC. Útočníci a tahouni Rody Adil Ramzi a Sanharib Malki získali pro svůj tým druhé vítězství se soupeřova hřiště v sezóně.

Utkání začalo šancí domácích, když Nenad Sreckovic ve 4. minutě vyslal silnou střelu na brankáře hostí Kieszeka. Ten však střelu v klidu zneškodnil. Útočník Rody Junker se první poločas snažil dostávat do šancí, ale tak jako jeho spoluhráčům se mu to také nedařilo. První poločas byl takřka bez šancí na obou stranách.

Po přestávce se však obraz hry zlepšil a začaly padat i góly. Ve 46. minutě se po individuální akci Sanhrabiho Malkiho měnilo poprvé skóre. Malki tváří v tvář domácímu brankáři zvolil přehození a to mu ke štěstí Rody vyšlo 0:1. Po této brance se hra ale opět uklidnila. V 65. minutě přišla jedna z mála šancí, a to rovnou gólová. Hostující obránce Monteyne našel přihrávkou nabíhajícího Adila Ramziho a ten ve skluzu uklidil míč do sítě 0:2.

V dalších minutách si oba týmy vypracovaly pár příležitostí ke vstřelení branky, ale ani jednomu celku se nepodařilo své šance dotáhnout do konce. Ty spíše končily na hranici velkého vápna. V 82. minutě přišlo snížení ze strany domácích, Rose se blýskl individuální akcí a snížil na 1:2. Domácí se poté snažily získat alespoň bod, ale Sreckovic, který vyslal centr do vápna hostí, nikoho nenašel. Snaha domácích něco udělat z výsledkem přišla pozdě, a tak po konečném hvizdu sudího Higlera se mohli začít radovat hráči Rody za výhru 1:2.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele