základní část, 22. kolo
05.02.2011 18:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SC Heerenveen - NEC Nijmegen 0:0

Heerenveen doma přivítal Nijmegen. Po fotbalové nudě se oba celky rozešly smírně 0:0.

Domácí začali svižně. Již od samého začátku se na svého soupeře vrhli a snažili se o rychlou branku. O tu se mohl postarat v 9. minutě Elm. Toho v pokutovém území našel milimetrovou přihrávkou Beerens. Elm se prodral k centrovanému míči a hlavičkou vyzkoušel pozornost hostujícího brankáře. Cillessen v brance NEC byl však připraven a celou situaci s přehledem vyřešil.

Uběhlo něco málo přes dvacet minut a domácí se opět dostali do solidní akce, tentokrát si vzal centrovaný míč do parády Oussama Assaidi. Jeho křížný pas našel rozeběhnutého Igora Djuriče, který okamžitě zkoušel štěstí tvrdou hlavičkou. I tentokrát byl však hostující brankář připraven a stav se neměnil.

První poločas toho moc nenabídl, a tak se šlo do poločasu číslo dvě. Hned po začátku druhého dějství se do šance dostal Christian Grindheim. Ten si naskočil opět na centrovaný míč, jehož autorem byl znovu Beerens. Tentokrát hlavičkující zvolil technický pokus, ale ani ten nepřinesl žádané ovoce, brankář hostů svůj celek opět podržel.

Hostující celek se také dočkal. Do volného prostoru se uvolnil Bas Sibum a přesným pasem vybídl ke skórování Bjorna Vleminckxe. Ten se dokázal odpoutat od bránících hráčů a tvrdou ranou vystřelit. Proti němu však stál výborný Kevin Stuhr-Ellegaard, který předvedl parádní zákrok a držel tak stále stav 0:0.

Deset minut na to se do další šance dostal Vleminckx, jeho střela zpoza pokutového území ovšem nenadělala domácímu brankáři žádné problémy. V samotném závěru se k míči dostal Beerens a jak je u něho zvykem, tak opět hledal v pokutovém území některého ze svých spoluhráčů. Na jeho centr si naběhl Dost, ale ani jeho hlavičkový pokus neprolomil bezbrankový stav. Ten nakonec vydržel až do konce a oba celky se tak po devadesáti minutách rozešly bez branek 0:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele