základní část, 19. kolo
18.12.2010 18:45 CET
4 : 0
(3:0)

Reportáž

SC Heerenveen - BV De Graafschap 4:0

Po nedávné vysoké výhře nad Twente si Heerenveen s chutí zastřílel také dnes. Tentokrát to odnesl De Graafschap, který si domů odvezl debakl 0:4. Nejvíce zazářil mladičký záložník Luciano Narnsingh, který se zapsal hned ve dvou případech do střeleckých statistik.

Už od úvodního hvizdu bylo jasné, kdo bude po většinu zápasu tahat za kratší konec. Heerenveen dokázal zmrazit hosty již po pouhých jedenácti minutách, kdy udeřil poprvé. Z pravé strany poslal výborný centr Grindheim, v pokutovém území se dostal k hlavičce Viktor Elm a zamířil přesně do pravého rohu brány.

V 34. minutě přidali domácí borci další zásah a udělali nesmírně důležitý krok ke konečnému zisku tří bodů. I ve druhém gólu měl prsty záložník Grindheim. Tentokrát nebezpečně vypálil z hranice šestnáctky, gólman Waterman dokázal míč pouze vyrazit, k dorážce se dostal Filip Djuričič a propasíroval míč do sítě. De Graafschap sice mohl už po malé chvíli snížit, jenže Coppoolsovu střelu vykopl z brankové čáry obránce Jong-A-Pin.

Těsně před přestávkou své vedení Heerenveen pojistil ještě třetím gólem. Výborného centru z kopaček Assaidiho využil Narnsingh a dopravil míč do sítě. Již první poločas tedy více méně rozhodl o vítězi.

Po změně stran totiž hra výrazně opadla a diváci neviděli žádnou atraktivní podívanou, která by nabídla řadu gólových šancí. De Graafschap se sice snažil na silně nepříznivý stav nějak odpovědět, ovšem překonat Ellegaarda mu nebylo přáno. Nejblíže byl v 56. minutě, domácí gólman ale vytasil proti ráně Sebense vynikající zákrok.

O deset minut později naopak udeřil počtvrté a naposledy Heerenveen. Chytrý pas Djuričiče tentokrát zúročil Narnsingh, který se prodral až k zakončení a nakonec nedal Watermanovi se svou pozemní ranou šanci. Další gól už nepadl, a tak svěřenci trenéra Janse zvítězili v poměru 4:0.

Autor: Tomáš Honajzer / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele