základní část, 34. kolo
15.05.2011 14:30 CET
1 : 4
(0:1)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - SBV Excelsior 1:4

Vitesse na domácí půdě nezvládlo domácí utkání s Excelsiorem a jen díky lepšímu skóre se zachránilo. O záchranu bojující Excelsior bojoval celé utkání a zaslouženě zvítězil 1:4.

Utkání začalo v rychlém tempu, které nastavily zejména hostující hráči. Ti se hned od úvodních minut tlačili do zakončení, avšak v jejich kombinaci vždy scházela finální myšlenka. První větší šance přišla tak až ve 33. minutě, když se míče zmocnil Guyon Fernandez a chytrou střelou přehodil vyběhnutého brankáře domácích a poslal tak SBV do vedení.

Největší šance domácích přišla těsně před závěrem prvního poločasu a to zásluhou exsparťanského Wilfrieda Bonyho. jeho dalekonosná rána však hostujícího brankáře nepřekvapila a stav se tak nezměnil.

Druhý poločas začali domácí hráči aktivněji. Zejména Bony zatápěl hostující obraně. Důležitý moment přišel v 63. minutě, ve které se právě Bony uvolnil a skvělou přihrávkou našel Martiho Riverolu, který pohotovou střelou srovnal.

Radost domácích ovšem zničil Roorda. Tomu parádně vyšla desetiminutovka a dvěma brankami v 78. repektive 85. minutě strhl vedení na stranu Excelsioru, který v té době na hřišti doslova kraloval. Bylo jen otázkou času, kdy že padne další branka. Ta přišla v nastaveném čase, když se k odraženému míči dostal Tim Vincken a prostřelil vše co mu stálo v cestě a stanovil tak i konečný výsledek duelu 1:4.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0 a Bonyáš hattrick !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele