základní část, 6. kolo
18.09.2010 19:45 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - NAC Breda 0:0

Nudné utkání bylo vidět ve Vitesse, kam zavítala Breda. Po devadesáti minutách se na hřišti prakticky nic nestalo a tak si oba celky body dělili za remízu 0:0.

Lepší vstup do utkání zaznamenali domácí. Ti se již v 11. minutě dostali do super šance, když se ke střele dostal osamocený Nemanja Matic. Proti jeho střele se však hostující brankář vytáhl parádním zákrokem. Jediná šance hostujícího celku přišla ve 24. minutě. Individální akcí se uvolnil Anthony Lurling a okamžitě napříhl ke střele. Jeho střela však byla pro domácího brankáře čitelná a stav utkání se tedy neměnil. V prvním poločase stojí za zmínku ještě výborná šance domácího celku ze 33. minuty. V té se totiž ke střele z dobré pozice dostal Davy Proper. Jeho střela však jen těsně minula branku hostů.

Druhý poločas začal v klidném tempu. Ani jeden z týmů si nechtěl dovolit luxus v podobě chyba a případně inkasovaného gólu. Ohromná šance domácích přišla v 62. minutě, kdy se parádní technickou střelou blýskl Wiljan Pluim. Ten sám před brankářem svého protivníka přehodil, avšak v cestě mu stála ještě branková konstrukce, která byla pro střelce značně malá a tak míč zamířil těsně nad branku hostů. Do konce utkání se nic vážnějšího nestala a oba celky si celkem zaslouženě rozdělili body za bezbrankovou remízu 0:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele