základní část, 12. kolo
30.10.2010 19:45 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

SBV Excelsior - SC Heerenveen 0:2

Nováček nezvládl své domácí utkání proti Heerenveenu a závěru dvakrát inkasoval - 0:2.

Samotný začátek moc krásy nenabídl. Do první větší šance se snažil dostat Fernandez, obránci však stáli na svých místech včas. Na první větší šanci si diváci počkali do 14. minuty. Roland Bergkamp se dokázal skvěle obtočit kolem svého strážce a tvrdou ranou vyzkoušel pozornost brankáře hostů. Ten však jeho střelu lapil.

Hosté o sobě dali vědět o devět minut později. Po dobré kombinaci si do volného prostoru naběhl osamocený Oussama Assaidi. Jeho pokusu však v cestě do sítě stála překážka v podobě obránce Nievelda.

Těsně před poločasem zazlobili opět domácí. Ryan Koolwijk si postavil míč k volnému přímému kopu a tvrdou ranou protáhl hostujícího brankáře Stuhr Ellegaarda, který s problémy odvracel na rohový kop. Tím první poločas skončil a šlo se do poločasu číslo dvě.

Ten začal opatrně a nutno dodat, že velká část fanoušků s ubývajícím časem stadion opouštěla. Na řadu tak přišla 75. minuta a s ní velká chyba domácího Tima Vinckena. Chyby využil hostující Dost a rychlým průnikem otevřel skóre utkání. Domácí značně zaskočeni jen marně hledali odpověď.

Vyrovnání definitivně zhatila 88. minuta a agresivní průnik Oussama Assaidiho, který svou tvrdou ranou překonal domácího brankáře Paauweho a stanovil tak konečné skóre na 0:2.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele