základní část, 7. kolo
26.09.2010 14:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

SBV Excelsior - SBV Vitesse 0:2

Excelsior vstoupil do nejvyšší souteže dobře, avšak na dnešního soupeře z Vitesse nestačil - doma prohrál 0:2.

Úvod patřil domácím, ti se totiž již od první minuty do svého soupeře zakousli a tlačili jej do defenzívy. Již v 7. minutě si totiž na dobrý centr ze strany naskočil Miquel Nelom. K úspěšnému pokusu mu však chybělo pár centimetrů ve výšce a míč jen těsně minul. O pouhé tři minuty později se ve stoprocentní šanci objevil Kevin Wattamaleo. V brance host však stál připravený brankář Eloy a jeho pokus reflexivním zákrokem vyškrábl.

První poločas toho poté po fotbalové stránce moc nenabídl. Hostující celek se po pomalejším začátku dostával do hry, což se potvrdilo zejména v poločase číslo dvě. Uběhlo necelých pět minut od zahájení druhého dějství, když se po chybě obránců domácího celku dostal k míči Stevanovič a z necelých osmi metrů propálil vše co mu stálo v cestě - 0:1.

Domácí byli nuceni hru otevřít. Obrana hostujícího celku však působila konsolidovaně a díky rychlým protiútokům se hravě dostávali hráči Vitesse do slibných šancí. Jeden takový únik přišel v 62. minutě, když se míče na vlastní půli zmocnil Aissati a hravě zvýšil vedení na konečných 0:2.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele