základní část, 8. kolo
02.10.2010 20:45 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

SBV Excelsior - Roda JC 1:2

Excelsior na domácí půdě proti Rodě začal dobře, avšak hostující celek dokázal stav utkání otočit a nakonec zvítězit těsně 1:2.

Domácí celek začal velice dobře. Již od prvních minut se hrdnul do útoku, avšak akcím zejména ze středu hřiště vždy chybělo něco navíc, co by přineslo kýženou branku. Vetší šance přišla až z rohovým kopem Clasieho, který našel v pokutovém území volného Guddeho. Ten si počínal jako opravdový střelec a ve 38. minutě přesnou ranou poslal domácí celek do vedení 1:0.

Téměř totožná akce přišla o čtyři minuty později. Na další rohový kop si naskočil Norichio Nieveld. Jeho hlavičkový pokus však hostující brankář Tyton vystihl a stav utkání zůstal nezměněn.

Roda začala hrát až se začátkem druhého poločasu. Dobrá šance přišla po centru Davy De Fauwa, který našel Hadouira. Ten ovšem nedokázal v klíčovém okamžiku zachovat chladnou hlavu a přestřelil.

Neuběhlo mnoho a do dobré šance se dostal opět hráč Rody. Tentokrát se k míči dostal Pa-Modou Kah, který si s míčem více rozuměl a parádní střelou překonal domácího brankáře a srovnal stav utkání.

Roda mohla jít do vedení v 69. minutě. De Fauw našel svým centrem Kaha, avšak tomu tentokrát chyběla potřebná přesnost a tak jeho střela letěla mimo branku brankáře Paauweho.

Zlom v utkání přišel v 88. minutě. Výhodu volného přímého kopu dostali hostující hráči. Zahrání standartní situace však neměla potřebný výsledek, když se míč odrazil od dobře postavené zdi. Naneštěstí pro domácí však míč zamířil přímo k nohám volného Hadouira, který tvrdou ranou prostřelil vše, co mu stálo v cestě, a stanovil tak konečné skóre 1:2.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele