základní část, 19. kolo
18.12.2010 19:45 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

SBV Excelsior - FC Groningen 2:2

Groningen nezvládl utkání proti Excelsioru a odváží si pouze bod za remízu 2:2.

Začátek utkání se vyvedl hostujícímu celku. Ten se již od první minuty do svého soupeře zakousl a vytvářel si tlak. Po sedmi minutách hry se však dokázal skvěle uvolnit Tadic. Jeho individuální akce zaznamenala úspěch. Prohodil si bránící hráče a přesnou střelou dokázal otevřít skóre a poslat hostující celek do vedení.

Hra plynula a domácí se snažili srovnat krok. Hostující obrana však byla konsolidovaná a perfektně bránila. Uplynula necelá půlhodina hry, přesněji běžela 29. minuta a hosté se dostali do další skvělé šance. Petter Nadersson se uvolnil a centrem hledal volné spoluhráče uvnitř pokutového území. Jeho centr však nešel jen hlavu bránícího Paauweho, který si srazil míč do vlastní sítě a hosté vedli již o dvě branky.

Druhý poločas začal dobře pro domácí barvy. Necelé čtyři minuty po začátku se totiž v dobré pozici ocitl Roland Bergkamp. Ten byl však v klíčovém momentu faulován a rozhodčí nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Koolwijk a přesnou ranou dokázal prostřelit hostujícího brankáře a vykřesat tak naději pro domácí celek.

Domácí v tu chvíli jako by byli polití živou vodou. Jeden útok střídal druhý a obrana hostujícího celku nestačila oraginzovat své řady. V samotném závěru pak přišla pro hostující celek těžká rána. Po skvělé akci se totiž dokázal uvolnit Bovenberg a tvrdou ranou minutu před koncem utkání rovnal stav na konečných 2:2.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele