základní část, 12. kolo
31.10.2010 14:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Roda JC - Willem II 2:2

Roda nezvládla závěr utkání s posledním Willemem II a v nastaveném čase přišla o vedení. Utkání nakonec skončilo remízou 2:2.

Perfektní začátek zažila Roda. Ta se dostala do vedení již v 9. minutě, když si místo v pokutovém území šikovně vybral Janssen. Později si ho našla i přihrávka jednoho z jeho spoluhráčů. Následná střela znamenala brzké vedení domácích 1:0.

To však trvalo jenom do 21. minuty. V té se totiž uvolnil Jan-Arie Van Der Heijden a přesnou přihrávkou vybídl ke skórování Lasnika. Ten si perfektně zpracoval míč, bez problémů prošel skrze bránící hráče a přesnou střelou srovnal na 1:1.

Zanedlouho na to mohli jít hosté dokonce do vedení. S míčem se na malém prostoru uvolnil Maceo Rigters. Jeho následná střela ovšem orazítkovala pouze břevno domácí branky. Tím skončila první půle a diváci se těšili na půli číslo dvě.

Do té domácí nastoupili s jasným cílem rozhodnout toto utkání. Jejich plány se začaly plnit v 68. minutě. Po ideálním přenesení hry se míče zmocnil Janssen a svou střelou strhl vedení na stranu domácích.

Domácí poté bránili svůj výsledek, ovšem Willem II začal v poslední minutovce přetrhávat rozdíl v tabulce a začal zlobit. Roda se začínala obávat o výsledek a tak se zatáhla jak jen to šlo, ovšem ani to jí nepomohlo. V nastaveném čase se totiž šikovně uvolnil Gerson Sheotahul a vystřelil tak hostům teprve druhý bod v sezoně za remízu na půdě Rody 2:2.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele