základní část, 34. kolo
15.05.2011 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Roda JC - SC Heerenveen 0:0

Střetnutí Rody a Heerenveenu slibovalo vyrovnaný fotbal, což se také víceméně potvrdilo. Ani jeden celek nedokázal vstřelit vytoužený gól, a tak zápas vítěze nepoznal.

Na letošní sezónu určitě nebudou v Heerenveenu vzpomínat v dobrém. Na své konto si připsali nejhorší umístění za posledních sedmnáct let. I proto chtěli dnes svěřenci trenéra Janse za každou cenu zvítězit. To se jim ale nepovedlo.

Celkově zápas diváky moc bavit nemohl, jelikož nabídl jen pár zajímavých šancí. Jedna z nich každopádně přišla hned v samotném úvodu. De Fauw sice hlavičkoval z výborné pozice, i přesto jej ale dokázal vychytat gólman Vandenbussche.

Zanedlouho zahrozil také Heerenveen, konkrétně záložník Christian Grindheim. Ten měl skutečně gól na kopačkách, míč ale poslal vedle. První poločas nakonec uzavřely střely Delorgeho a Junkera, se kterými si ale s přehledem poradil jistý Vandenbussche.

Belgický gólman hostujícího celku měl plné ruce práce také krátce po změně stran. To byl přinucen likvidovat gólový pokus Skouba, který využil perfektního centru Janssena, jenže míč do sítě propasírovat nedokázal.

Heerenveenu už sice o nic podstatného nešlo, i přesto na hřišti působil poněkud nervózně a mnoho věcí mu nevycházelo tak jak by si představoval. Nakonec mohl být rád, že neinkasoval. De Fauwovu hlavičku totiž vykopával až z brankové čáry Martinus, Delorgeho dělovka z dálky naopak orazítkovala břevno.

Autor: Tomáš Honajzer / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele