základní část, 20. kolo
23.01.2011 14:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Roda JC - SBV Excelsior 3:0

Roda dokázala potvrdil roli favorita a na domácí půdě snadno porazila Excelsior 3:0. Ve druhé třetině utkání byl navíc vyloučen hostující Ramsteijn.

Utkání začalo opatrně, ovšem netrvalo dlouho a domácí celek se jasně chopil iniciativy. Hostující celek v té chvíli nezažíval dobré chvíle. Domácím však většinou scházela finální přihrávka, která by celou akci rozzuzlila.

Taková akce přišla ve 14. minutě. Anouar Hadouir si vzal na starost rozehrávku rohového kopu. Jeho výborná technika dokázala najít nabíhajícího Hempteho, který přesnou ranou dokázal poslat domácí celek do vedení. Hadouir však ukázal svou techniku i o čtrnáct minut později. V běžící 28. minutě totiž svým druhým rohovým kopem našel Pa-Madou Kah, který přesnou ranou zvýšil vedení Rody.

První poločas toho už více nepřinesl a tak se šlo do druhého dějství. To začalo opatrně, ovšem Excelsior toužil po vyrovnání a tak svými výpady několikrát postrašil domácí obranu. Hostující celek ovšem doplatil na nedisciplinovanost. V běžící 64. minutě uviděl totiž hostující Ramsteijn druhou žlutou kartu a musel tak hřiště opustit.

Tato situace značně komplikovala hostujícímu celku možnost a snahu o vyrovnání. S blížícím se koncem však zasadil smrtící ránu domácí Skoubo. Ten se dokázal uvolnit na malém prostoru uvnitř pokutového území a přesnou střelou dokázal překonat hostujícího brankáře. V 84. minutě tak Skoubo stanovil konečný výsledek 3:0 a potvrdil tak, že Roda v letošní sezoně zažívá skvělý rok.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele