základní část, 32. kolo
23.04.2011 19:45 CET
5 : 1
(3:1)

Reportáž

Roda JC - NAC Breda 5:1

Rozjetá Roda si v domácím utkání poradila s Bredou, kterou díky pěti brankám poslala domů s výsledkem 5:1.

Utkání začalo lépe pro domácí. Ti se totiž hned od prvních minut chopili své úlohy favorita a tlačili na Bredu, co se dalo. První velká šance však přišla až ve 14. minutě. Anouar Hadouir se uvolnil po pravé straně a skvělým centrem našel osamoceného Hempteho, který přímou střelou poslal domácí do vedení.

Druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat. Již o tři minuty později se opět uvolnil Hadouir a utekl všem svým protihráčům, vychytralou přihrávkou vybídl ke skórování Skouba a následně se celá Roda mohla radovat z brzkého vedení 2:0.

Nátlak domácích ovšem nebral konce a o deset minut později to pro ně bylo mnohem veselejší. Skoubo totiž svým sprintem utekl všem hráčům Bredy a přesnou nahrávkou našel Junkera. Ten se nad ničím nerozmýšlel a okamžitou ranou poslal Rodu do vedení již o tři branky.

Breda hrála v tomto utkání druhé housle, ovšem před koncem prvního dějství o sobě dala značně vědět. V běžící 43. minutě se k míči dostal Ali Boussaboun a svým centrem našel nabíhajícího Kolkku, který snížil na rozdíl dvou branek.

Druhý poločas ovšem začal opět lépe pro domácí. Ti šli opět do tříbrankového vedení v běžící 54. minutě, když v pokutovém území zahrál rukou hostující Matthew Amoah. Rozhodčí nařídil pokutový kop, který s velkým přehledem zahrál Junker - 4:1.

Utkání ovšem dostalo svou finální podobu o jedenáct minut později. Běžela 65. minuta a chyby v obraně využil rozeběhnutý Hadouir a perfektní ranou překonal hostujícího brankáře. Domácí tak šli do vedení už 5:1 a tento výsledek si ubránili až do konce.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele