základní část, 12. kolo
30.10.2010 19:45 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

NAC Breda - BV De Graafschap 2:0

Breda potvrdila roli favorita, nenechala se doma zaskočit De Graafschapem a vyhrála 2:0.

Utkání lépe začali domácí. Ti se již v brzké době tlačili do šancí, ovšem těm vždy chybělo štěstí v zakončení. V 16. minutě se dobře uvolnil Matthew Amoah a naskočil si na centrovaný míč ze strany. Ten však netrefil ideálně, a tak si s jeho pokusem Waterman hravě poradil.

Netrvalo dlouho a domácí šli opět do šance. Tentokrát si s obranou pohrál Ali Boussaboun. Prošel až do pokutového území a okamžitě pálil. Jeho pokusu však chyběla potřebná razance, a tak se opět mohl vyznamenat brankář hostujícího celku, který střelu do horního rohu vyškrábl do bezpečí.

Utkání poté značně ztratilo na náboji. První poločas skončil bez branek a všichni doufali, že je nabídne právě poločas druhý. Do toho domácí naskočili skvěle. Dalo by se říci, že po celé utkání nepustili svého soupeře do jediné šance. Přišla 58. minuta a s ní velká šance Penderse. Ten si obhodil bránícího hráče a přesnou střelou k levé tyči otevřel stav utkání. Domácí tedy vedli a hosté jakoby utkání odevzdali.

Breda po vstřelené brance své vedení bránila. De Graafschap zlobil v útoku jen sporadicky. V samotném závěru se očekával tlak hostí, ten ovšem nepřicházel. Domácí tedy zasadili smrtící ránu. Gorter se proháčkoval skrze pokutové území až k brankáři, který situaci nevyhodnotil přesně a srazil útočícího hráče k zemi. Nařízený pokutový kop s přehledem proměnil sám postižený a stanovil tak konečné skóre 2:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele