základní část, 1. kolo
07.08.2010 19:45 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

BV De Graafschap - SBV Excelsior 3:0

De Graafschap slaví návrat do nejvyšší soutěže. Ten si hned v 1. kole okořenil jednoznačným vítězství proti dalšímu nováčkovi z Excelsioru, když jej vyprovodil výsledkem 3:0.

Lepší začátek si domácí nemohli ani přát. Nabuzeni postupem se do svého soupeře zakousli a snažili se jej porazit již v samotném začátku. Tato taktika přinesla odměnu domácím již v 8. minutě a to po rohovém kopu, který výborně rozehrál Geoffrey Hairemans Jeho centru nechyběla přesnost a tak si na něj bez problémů naběhl osamocený Rydell Poepon a přesnou hlavičkou otevřel skóre.

Domácí pokračovali v drcení svého soupeře neustálým tlakem. V dobré šanci se objevil znovu Poepon, avšak jeho střela letěla nad branku hostů. O Pár minut později se dobrou individuální akcí blýskl Rogier Meijer, avšak ani on nedokázal navýšit vedení svého celku.

Tím však první poločas prakticky skončil. Vedení 1:0 dělalo fanouškům domácího celku radost a tak se těšili na to, co že přinese ten druhý. Ten začal znova ve svižném tempu a jednoznačně pod taktovkou domácího celku.

V dobré šanci se objevil útočník Bargas, avšak jeho pokus se štěstím zlikvidoval hostující brankář. Neuběhlo však mnoho a v 60. minutě se diváci stali svědky opravdu krásné branky. Muslu Nalbantoglu si pohrál s bránícími obránci a tvrdou ranou zpoza pokutového území vymetl všechny pavučiny hostující branky.

De Graafschap tedy vedl 2:0 a na hřišti v tu chvíli bylo pouze jedno mužstvo. Blížil se konec hrací doby a domácí usilovali o další branku. Ta přišla v závěru s 84. minutou. Hráči nejspíše před zápasem uzavřeli sázku, kdože dá nejkrásnější branku. O tu se totiž přihlásil z volného přímého kopu Steve de Ridder. Jeho technická střela se obtočila kolem postavené zdi a hostující brankář se mohl marně natahovat. Třetí gól v brance Excelsioru znamenal také konečný výsledek a vítězství domácích 3:0.

Autor: Petr Zajíc / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele