základní část, 15. kolo
20.11.2010 19:45 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

BV De Graafschap - Roda JC 3:1

Poepon zařídil svým hattrickem vítězství svého De Graafschapu na domácí půdě proti Rodě poměrem 3:1.

Začátek utkání zachytili domácí. Ti se dostali již od začátku do tlaku a hosté se z něho nemohli dostat. První větší šance přišla ve 23. minutě, ve které se po rychlém protiútoku uvolnil Poepon, dostal přihrávku a přesnou ranou k tyči poslal domácí do vedení.

Hosté zaskočeni přestali v tu chvíli bránit a o dvě minuty později přišel trest. Tentokrát se uvolnil Sjoerd Overgoor, který přesnou přihrávkou našel osamoceného Poepona. Ten ani tentokrát nezaváhal a přesnou ranou poslal svůj tým již do dvoubrankového vedení.

Konec poločasu však nabudil hostující Rodu k útoku. Přišla tak 44. minuta a s ní rychlý protiútok Huysegemse, který se s ničím nerozpakoval a tvrdou ranou po zemi vykřesal Rodě naději.

Druhý poločas začal opatrněji. Oba celky spíše vyčkávaly. Domácí se iniciativy chopili dříve a tak v 76. minutě mohl Poepon slavit hattrick, když se prokličkoval skrze pokutové území až před brankáře a přízemní ranou stanovil konečné skóre 3:1.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele