základní část, 22. kolo
05.02.2010 20:45 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Willem II - NAC Breda 1:2

Willem opět zaváhal a zbytečně si ztížil svou situaci. Proti Bredě se vcelku rychle sice ujal vedení, nakonec opět však nemá ani bod. Okolo přestávky totiž dvakrát inkasoval a podlehl za stavu 1:2. Stále tak zůstává na předposledním místě tabulky, to Breda si zajistila postup až na pátou pozici.

Již šestnáctá minuta přinesla úvodní branku střetnutí. Na svědomí jí měl Mitchell Donald. Pro talentovaného záložníka, který přišel do Tilburgu na hostování z Ajaxu, to byl první zápas a hned jej dokázal okořenit přesnou trefou. Síť se mu povedlo rozvlnit po přihrávce Saida Boutahara střelou do dolního levého rohu brány ten Rouwelaara.

Vedení mohl o pár okamžiků později pojistit druhou brankou Gerson Sheotahul, jenže po Donaldově centru byla jeho dělovka zblokována a hostujícího gólmana ani neohrozila. To jeho protějšek Maikel Aerts příliš práce neměl. Sem tam chytil nějaký ten centr, případně zlikvidoval nepříliš nebezpečnou šanci. Těsně před přestávkou ale Breda zaútočila a hned z toho bylo vyrovnání. Mezi střelce se zapsal neobsazený De Graaf.

Ve druhém poločase již začal Tilburg výrazně ztrácet a výsledkem byl poměrně rychlý gól v jeho síti. Na hranici pokutového území napřáhnul ke střele kanonýr Amoah a s pomocí břevna zvýšil na konečných 2:1. Domácí fotbalisté se ale nechtěli dát a i nadále tvrdě dřeli, aby dokázali minimálně vyrovnat. Šanci s gólovými parametry však měli jen jednu. Z přímého kopu vypálil Said Boutahar, ale ten Rouwelaar báječným zákrokem míč vyrazil.

Autor: Tomáš Honajzer / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele