základní část, 21. kolo
03.02.2010 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Sparta Rotterdam - SBV Vitesse 1:1

Sparta Rotterdam přivítala na své půdě Vitesse. Utkání se vyvíjelo podle představ domácích, avšak v samotném závěru přišla jedna malá chybička a hosté trestali. Utkání tak skončilo remízou 1:1 a oba celky si tak body rozdělily.

Domácí sparťané začali dobře. Již od samého úvodu se tlačili více do zakončení. Jediná chyba byla ovšem v konečné přihrávce, která postrádala potřebnou přesnost. V dobré šanci se ukázal Rydell Poepon. Ten se z přímého kopu chtěl ukázat, avšak hostující brankář byl proti a jeho střelu chytil.

Neuběhlo však mnoho a do dobré šance se dostal hostující Nilsson. Bohužel pro něj vyhořel na brankáři domácích. A byl to právě Nilsson, který utkání trochu rozhýbal. Hráči díky němu začali více běhat a utkání tak bylo o něco zajímavější. V dobré šanci se i díky aktivní hře objevil Santi Kolk, avšak jeho střela z pěkných dvanácti metrů postrádala značně na přesnosti.

Na řadu přišel druhý poločas a s ním měli přijít i branky. Neuběhlo mnoho a první přišla. K přímému kopu se postavil Kevin Strootman , avšak jeho střelu brankář pouze vyrazil. Naštěstí pro Spartu se k doraženému míči dostal Falkenburg a ten se již nemýlil.

Vitesse poté začalo více útočit. Nilssona bylo znovu plné hřiště, avšak Sparta se bránila velice zdatně. Ten se ovšem dostal do šance i v samotném závěru utkání, kdy hostující tlak vrcholil. Nilsson se dostal k míči a vypálil. Bohužel pro něj však míč orazítkoval pouze břevno. K odraženému míči se však rychle dostal Greene a dorážkou vyrovnal. Čas ovšem poté ubíhal velice rychle a utkání tak skončilo smírně 1:1.

Autor: Petr Zajíc / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele