základní část, 7. kolo
20.09.2009 14:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

SC Heerenveen - FC Twente 0:2

Twente se stále drží Eindhovenu na čele tabulky. Dnes mu k tomu dopomohla výhra ze hřiště Heerenveenu, u nějž se tak jen prohloubila jeho stávající krize. Výsledek 2:0 zařídil dvěma brankami slovenský reprezentant Miroslav Stoch.

Domácí fotbalisté začali hodně slušně, jenže opět narazili na svůj dlouhodobý problém, a tím je efektivita při střílení branek. Už po čtyřech minutách mohl rozvášnit fanoušky svého klubu Viktor Elm, ale svou střelou nechal pouze vyniknout gólmana Boschkera. Po tomto momentě ovšem ubylo šancí a diváci museli čekat až do 22. minuty, kdy se k míči dostal rychlonohý Stoch a pozemní ranou k tyči překonal bezmocného Lejsala. Zbývající minuty už přílišnou dávku atraktivity nenabídly. Hrálo se především ve středu hřiště bez zajímavých možností na obou stranách.

Trochu vzruchu do hry vznesl až po změně stran útočník Ruiz. V 56. minutě předvedl vcelku pohlednou kombinaci se Stamem, jenže jeho zakončení postrádalo přesnost. V 72. minutě přišel druhý nejdůležitější okamžik tohoto střetnutí. Podruhé se prosadil Miroslav Stoch. Nevysoký mladík si našel prostor na pravé straně šestnáctky a s přehledem zvýšil na rozdíl dvou branek. Na tento stav Heerenveen už zareagovat nedokázal, ba naopak. Nakonec mohl být rád, že minimálně ještě jednou neinkasoval.

Autor: Tomáš Honajzer / football365.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Stoch .. vidím že se z něj v Twente rázem stala hvězda .. jedině dobře pro něj .. a pro Slováky ..

Reagovat
jtbs

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

no spíš pro chelsea

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele